Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

34,1438,27
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα. Τρόπος μαγειρέματος                                                             Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα

Πακέτο BBQ 1

41,00
Περιέχει: 10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι Χειροποίητο 10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος  Χειροποίητο 10 Τεμ Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο 10 Τεμ Κεμπάπ πολίτικο 2 Τεμ Λουκάνικο Πρόβειο Ελλ. Επεξεργασίας 20 Τεμ Πίττες σίτου για σουβλάκι Δώρο  2 Τεμ Sweet Muffins Σοκολάτα 2 Τεμ Sweet Muffins Καραμέλα 2 Τεμ Sweet Muffins Φρούτα του Δάσους

Μπριζόλα Χοιρινή Γίγας Ολλανδίας

5,60
Μπριζόλα Χοιρινή Γίγας με πανσέτα 800gr (Tomahawk).

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

18,8336,93
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι! Διατίθεται κατεψυγένο. Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.

Μπούτι κοτόπουλο (κοπανάκι)

0,80
Ψήνεται πασπαλισμένο με αρωματικά ή μαριναρισμένο, στον φούρνο ή στην σχάρα.
η igourmet επίσης προτείνει

Pecorino pepato με μαύρο Πιπέρι

23,25
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί παραδοσιακής συνταγής με πλούσιο άρωμα και χαρακτηριστική αλμυρή, πικάντικη γεύση. Παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο πρόβειο γάλα.

Πέρλες Λάϊμ & Λεμόνι 55gr

6,15
Ένα νόστιμο και πρωτοποριακό συστατικό εμπνευσμένο από την πρωτοποριακή τεχνική «σφαιροποίησης». H Pescaviar επιτρέπει αυτήν την τεχνική, που μέχρι στιγμής χρησιμοποιείται μόνο από τους πιο γνωστούς σεφ, να είναι διαθέσιμη σε όλους. Αυτά τα υπέροχα ομοιόμορφα και φωτεινά μαργαριτάρια είναι ελκυστικές σφαίρες που εκπλήσσουν με τις αλμυρές και γλυκές γεύσεις του μία φορά στο στόμα. Υποβάλλονται σε επεξεργασία χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα. Φαινομενικά υπερβολικό και ευέλικτο, τα φρέσκα μαργαριτάρια είναι κάτι περισσότερο από μία φορά το χρόνο. Εξαιρετικό για κοκτέιλ, έμφαση σε ορεκτικά, κρέας ή ψάρι, ή ως καλύμματα για επιδόρπια αυτά τα φρέσκα μαργαριτάρια λειτουργούν ταυτόχρονα ως γαρνιτούρα και καρυκεύματα. Με τα φρέσκα μαργαριτάρια μπορείτε να προσθέσετε μια λάμψη της γοητείας και της γοητείας σε κάθε γιορτή

Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

593,60
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Ποντίκι Μοσχαρίσιο Γαλλίας

9,50
Τρυφερό ποντίκι μοσχαρίσιο ιδανικό για παιδικό γέυμα.

Σουβλάκι Κοτομπεϊκον 10 Τεμ

9,50
Σουβλάκι από Στήθος κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον 120 gr.

Ρύζι Καρναρόλι

4,45
 
  • Ειναι ρύζι με μακρύ και στρουμπουλό κόκκο
  • έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε άμυλο και αντοχή στο μαγείρεμα
  • δίνει κρεμώδες αποτέλεσμα και προτείνεται με κρεατικά

Σπαλομπριζόλα Μόσχου γάλακτος 400gr Ολλανδίας

6,70
Τρυφερή Μπριζόλα από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…