ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

To igourmet είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα super market με εξειδίκευση σε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα κρεάτων άριστης ποιότητας, ζυμαρικά, finger food, προϊόντα delicatessen, προϊόντα χωρίς γλουτένη, παραδοσιακά προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ζύμης, θαλασσινά  καθώς και επιλεγμένα Ελληνικά κρασιά και αξεσουάρ.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στον χώρο σας με ειδικά εξοπλισμένο στόλο μεταφοράς τροφίμων και άλλων αγαθών, την ημέρα που θα επιλέξετε. Ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια εύκολη και ξεκούραστη αγοραστική εμπειρία φέρνοντας στην πόρτα σας χρήσιμα και ποιοτικά προϊόντα.

Δεν έχουμε φυσικό κατάστημα και η παράδοση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά από εμάς στον χώρο σας.

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 25€.

Ωστόσο για παραγγελίες πάνω από 50€ στις περιοχές Αθηνών – Πειραιώς τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάντε εγγραφή στο igourmet.gr (ή σύνδεση για τους ήδη εγγεγραμμένους χρήστες) ώστε να δημιουργηθεί το προφίλ σας και να μπορείτε να πραγματοποιείτε παραγγελίες, Πλοηγηθείτε στις σελίδες μας, προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι σας και ολοκληρώστε την παραγγελία σας επιλέγοντας τόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί.

Παραδόσεις προϊόντων λαμβάνουν χώρα από  Δευτέρα έως και Παρασκευή. Δεν γίνονται παραδόσεις το Σάββατο καθώς επίσης και στις εθνικές αργίες. Παράδοση  μπορεί να λάβει χώρα και το Σάββατο μόνο σε περιοχές της περιφέρεις Αθηνών-Πειραιώς και εφόσον ζητηθεί ειδικώς στις σχετικές παρατηρήσεις της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή από τις 10:00 π.μ. έως 17:30 μ.μ. την ημέρα που επιλέγετε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας,

Συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να μας ενημερώσετε για το θέμα που σας απασχολεί. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 4909446 η την εφαρμογή γρήγορης επικοινωνίας – Live Chat για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο μας.

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 4909446 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Το igourmet.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover

Με μετρητά η ανέπαφα μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας με τη χρήση POS (μόνο σε περιοχές Αθηνών – Πειραιώς),
Πληρωμή μέσω Πιστωτικής κάρτας VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover στον ασφαλή ιστιότοπο της viva Payments.
Kατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Alpha: IBAN GR02 0140 1700 1700 0200 2014 063
Τράπεζα Εurobank: IBAN GR78 0260 0050 0001 6020 1201 873

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές, παρά μόνο εάν η συσκευασία κατά την παράδοση είναι κατεστραμμένη. Μπορείτε πάντα να ελέγξετε τα προϊόντα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας και αν κάποιο από αυτά δεν σας αφήσει ικανοποιημένους, να το επιστρέψετε επιτόπου στον οδηγό μας εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τις ερωτήσεις σας!