Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Κιμάς Μοσχαρίσιος (Ελιά) 500gr Γαλλίας

4,40
Κιμάς από ελιά ή σπάλα μόσχαρίσια άπαχος.

Γύρος κοτόπουλο προψημένος

14,00
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος κοτόπουλο. Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο κοτόπουλο, πίτα με γύρο κοτόπουλο, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο κοτόπουλο, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός  για στημένο γύρο. – Σε φούρνο μικροκυμμάτων: Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά. – Σε φούρνο : Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.

Μπιφτέκι βουβαλίσιο

9,80
Παρασκευασμένα από κρέας Ελληνικού Βούβαλου μεγαλωμένα στην λίμνη Κερκίνη. Μέση ανάλυση θρεπτικών συστατικών ανά 100 gr
Ενέργεια 753 kj / 180Kcal
Πρωτεΐνες 16 gr
Υδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 6,4 gr 0,1 gr
Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα μονοακόρεστα πολυακόρεστα 10 gr 4,7 gr 3,9 gr 1,7 gr
Αλάτι 1,9 gr
 

Φιλέτο στήθος πάπιας Γαλλίας

7,808,09
Για βέλτιστη ποιότητα, η Rougié ενσωματώνει πλήρως την παραγωγική διαδικασία πάπιας. Η Rougié εγγυάται επίσης ότι οι επιλογές κρέατος προέρχονται από πάπιες που εκτρέφονται και παχύνονται αποκλειστικά με σπόρους, μέταλλα και βιταμίνες. Όλα τα κρέατά μας είναι εγγυημένα: - Από την παχιά πάπια - 100% γαλλική προέλευση

Κοντοσούβλι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο 3Kgr

23,50
Μαριναρισμένο Κοντοσούβλι Κοτόπουλο περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

41,0754,39
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση. Τρόπος μαγειρέματος                                            Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Tomahawk Black Angus Αυστραλίας

51,7269,53
Το όνειρο κάθε ψήστη. Σπαλομπριζόλα Γαλλικής κοπής από μοσχάρι Angus. Εχει πάρει το όνομά της από το χαρακτηριστικό μακρύ κόκαλο το οποίο θυμίζει το τσεκούρι "tomahawk" Υπέροχη Μπριζόλα, χυμώδες, πλούσια σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού Τρόπος μαγειρέματος                                            Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Ποντίκι Μοσχαρίσιο Γαλλίας

9,50
Τρυφερό ποντίκι μοσχαρίσιο ιδανικό για παιδικό γέυμα.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής

28,0630,45
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο. Τρόπος μαγειρέματος                                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Coctail Samoza 15gr

13,40
Τραγανό φύλλο που αγκαλιάζει την πατάτα συντροφιά με επιλεγμένα λαχανικά αρωματισμένα με κάρυ. Το αποτέλεσμα είναι ένα πικάντικο μπουρεκάκι-πειρασμός.

Μπουτάκια πάπιας (Confit de canard) Γαλλίας

65,00
Υπέροχα μπουτάκια πάπιας Moulard σιγομαγειρεμένα με το ίδιο τους το λίπος και με προσθήκη μπαχαρικών. Χρειάζονται μόνον ελαφρύ πέρασμα σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά για να απολαύσετε την μεστή γεύση και το άρωμά τους.

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

34,1438,27
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα. Τρόπος μαγειρέματος                                                             Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα

Πάστα Πράσινης Ελιάς με Αμύγδαλα 240gr

3,65
Ο εξαιρετικός συνδυασμός της φρεσκάδας της πράσινης ελιάς, ποικιλίας Χαλκιδικής, με τη λεπτή γεύση του αμύγδαλου, συμπληρώνεται με λίγο μαϊντανό, σκόρδο και ξίδι.

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

18,8336,93
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι! Διατίθεται κατεψυγένο. Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Πλοκάμι Χταπόδι Μεγάλο

8,5817,91
Πλοκάμια από μεγάλο χταπόδι παραγουλιασμένα, κατεψυγμένα. Ενδείκνυται για συνταγές στη σχάρα, στο φούρνο και στην κατσαρόλα. Aποτελεί φυσική πηγή φωσφόρου, βιταμίνης Β12 και σιδήρου.

Ρεβίθια Λάρισας 500gr

2,20
To ρεβίθι είναι μια παραδοσιακή καλλιέργεια στη χώρα μας. Είναι όσπριο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεϊνη(20-28%), υδατάνθρακες (50-55%), λάδι (4-7%), βιταμίνες. Γι΄αυτό η θρεπτική του αξία είναι μεγάλη. H πρωτεϊνη του ρεβιθιού περιέχει όλα τα αμινιξέα (σε άριστη αναλογία) που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός και ιδιαίτερα είναι πλούσιο σε αμινοξύ μεθειονίνη γι' αυτό κατατάσεται στις πλήρεις πρωτεϊνες όπως οι πρωτεϊνες του κρέατος, γάλακτος κ.λ.π. Τα ρεβίθια τρώγονται βραστά ή μαγειρευτά σαν όσπρια ή καβουρντισμένα σαν ξηροί καρποί (τα γνωστά στραγάλια). Θρεπτική αξία ανα 100gr :
Ενέργεια 1402 kj / 335 kcal
Λιπαρά 5,0 gr
Εκ των οποίων κορεσμένα 0,9 gr
Υδατάνθρακες 40,6 gr
Εκ των οποίων Σάκχαρα 2,4 gr
Εδώδιμες Ινες 21,1 gr
Πρωτεΐνες 21,3 gr
Αλάτι 0,11 gr
Εκτός από κύριο γεύμα μπορούν να συνδιαστόυν σε σαλάτες με άλλα υλικά με υπέροχο οπτικό και γευστικό αποτέλεσμα.

OB Vegetable Spring Rolls 50gr

8,55
Είτε φουρνιστά, είτε τηγανιτά αποτελούν μια πανδαισία γεύσης για τους λάτρεις της υγεινής διατροφής που αγαπούν το καλό φαγητό. Γεμιστά με επιλεγμένα λαχανικά.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…