Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Κοκορέτσι παραδοσιακό 3 Kgr

29,50
Παραδοσιακό Κοκορέτσι περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.

Κεμπάπ Πολίτικο

6,90
Κεμπάπ Πολίτικο Παραδοσιακή Συνταγή

Κρέας βουβαλιού χωρίς κόκαλο

18,4619,37
  • Κρέας για κοκκινιστό στην κατσαρόλα και ψητο στο φούρνο Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

41,0754,39
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση. Τρόπος μαγειρέματος                                            Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Κιμάς Μοσχαρίσιος (λάπα) 500gr Γαλλίας

3,05
Κιμάς από λάπα μόσχαρίσια με λίγο λίπος, (για μπιφτέκια).

Συκώτι πάπιας (Foie Gras) Γαλλίας

31,1837,77
Συκώτι πάπιας άκοπο.

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι

7,35
Σουβλάκι από Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Κοντοσούβλι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο 3Kgr

23,50
Μαριναρισμένο Κοντοσούβλι Κοτόπουλο περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Γαρδουμπάκι παραδοσιακό 3 x 250 gr

7,30
3 Τεμ Παραδοσιακά Γαρδουμπάκια 250 gr για Φούρνο.

Τυροπιτάκια χειροποίητα κουρού με φέτα

7,50
Παραδοσιακή συνταγή τυρόπιτας κουρού με ολόκληρη φέτα. Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.  

Πέρλες Λάϊμ & Λεμόνι 55gr

6,15
Ένα νόστιμο και πρωτοποριακό συστατικό εμπνευσμένο από την πρωτοποριακή τεχνική «σφαιροποίησης». H Pescaviar επιτρέπει αυτήν την τεχνική, που μέχρι στιγμής χρησιμοποιείται μόνο από τους πιο γνωστούς σεφ, να είναι διαθέσιμη σε όλους. Αυτά τα υπέροχα ομοιόμορφα και φωτεινά μαργαριτάρια είναι ελκυστικές σφαίρες που εκπλήσσουν με τις αλμυρές και γλυκές γεύσεις του μία φορά στο στόμα. Υποβάλλονται σε επεξεργασία χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα. Φαινομενικά υπερβολικό και ευέλικτο, τα φρέσκα μαργαριτάρια είναι κάτι περισσότερο από μία φορά το χρόνο. Εξαιρετικό για κοκτέιλ, έμφαση σε ορεκτικά, κρέας ή ψάρι, ή ως καλύμματα για επιδόρπια αυτά τα φρέσκα μαργαριτάρια λειτουργούν ταυτόχρονα ως γαρνιτούρα και καρυκεύματα. Με τα φρέσκα μαργαριτάρια μπορείτε να προσθέσετε μια λάμψη της γοητείας και της γοητείας σε κάθε γιορτή

Φακές Λάρισας 500gr

1,95
Ο Νομός Λάρισας καλλιεργούσε και καλλιεργεί Φακές εδώ και αιώνες. Αρχικά καλλιεργούσε μεγάλες ποσότητες σπόρου και εφοδίαζε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια καλλιεργούσε σημαντικές ποσότητες για εξαγωγή. Δεν είναι τυχαίο οτi στην περιοχή της Λάρισας βρίσκεται και το ΕΘΙΑΓΕ το οποίο έχει κάνει σημαντική έρευνα και έχει δημιουργήσει πολλές ποικιλίες οσπρίων και κτηνοτροφικών φυτών. Μια από αυτές τις ποικιλίες είναι και η Φακή ΣΑΜΟΣ που το ΚΤΗΜΑ ΑΓΡΟΤΗ καλλιεργεί αποκλειστικά και συμβολαιακά. Είναι η πιό νόστιμη και βραστερή ποικιλία φακής στην Ελλάδα. Θρεπτική αξία ανα 100gr :
Ενέργεια 1258 kj / 300 kcal
Λιπαρά 2,0 gr
Εκ των οποίων κορεσμένα 0,4 gr
Υδατάνθρακες 30,2 gr
Εκ των οποίων Σάκχαρα 1,3 gr
Εδώδιμες Ινες 29,9 gr
Πρωτεΐνες 25,4 gr
Αλάτι 0,01 gr
Εκτός από κύριο γεύμα μπορούν να συνδιαστόυν σε σαλάτες με άλλα υλικά με υπέροχο οπτικό και γευστικό αποτέλεσμα.

Καπνιστός Σολωμός 150gr

23,80
Καρδιά φιλέτου από Ιρλανδέζικο φρεσκοαλευμένο σολομό της περιοχής του KERRY. Καπνίζεται με ξύλα βελανιδιάς και αλάτίζεται με ατόφιο θαλασσινό αλάτι. Η Kenmare Select ξεκίνησε με μία επιθυμία: να δημιουργήσει ένα καπνιστό σολομό που θα άξιζε να εκτιμήσει τους γαστρονόμους σε όλο τον κόσμο». Λιάμ Κουίνλαν, Ιδιοκτήτης Το Kenmare Select ξεκίνησε από τον βραβευμένο σεφ Rémy Benoit το 1991. Ο Rémy γεννήθηκε στη Γαλλία και εργάστηκε στη βιομηχανία για 40 χρόνια και προσχώρησε στο Hilton International Hotels αφού ολοκλήρωσε το BA στη διαχείριση ξενοδοχείων από το Glion της Ελβετίας. Η επιθυμία του Rémy για μια πιο πρακτική προσέγγιση στην γαστρονομία, οδήγησε στην ίδρυση του Rémy's House το 1982. Με έδρα το Kenmare (Ιρλανδία), το εστιατόριο αυτό ήταν μια άμεση επιτυχία με καταχωρίσεις στους οδηγούς Michelin, Egon Ronay και Good Food Guide. Εκεί ανέπτυξε αυτό που θα γινόταν η γεύση υπογραφής του Kenmare Select Smoked Salmon

Τυρόπιτα ΒΙΟ της Μαριάννας

9,20
Παραδοσιακή τυρόπιτα με φύλλο απλωμένο στο χέρι, ολόκληρη Φέτα Π.Ο.Π. βιολογικής καλλιέργειας και αγνά βιολογικά υλικά. Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.  

Κοντοσούβλι Χοιρινό Μαριναρισμένο 3Kgr

27,50
Μαριναρισμένο Χοιρινό Κοντοσούβλι περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…