Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής

23,4028,60
Βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Εκλεκτό κομμάτι με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες. Μαλακό κομμάτι είτε είναι ολόκληρο είτε φιλεταρισμένο  με πλούσια υφή και γεύση. Τρόπος μαγειρέματος                                                     Κάρβουνο        Ψητό           Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Λουκάνικα Chorizo Iberico Ωρίμανσης 24 μηνών πέταλο 400gr

7,15
Ένα νοστιµότατο τσορίθο, µε κόκκινη πιπεριά και µπαχαρικά Το ιβηρικό χαµόν (χοιροµέρι) προέρχεται από ιβηρικά (pata negra – µε µαύρη οπλή) χοιρίδια που κατάγονται από το αγριογούρουνο, θρεµµένα µε βελανίδια. Το τσορίθο είναι ένα ισπανικό λουκάνικο αρωµατισµένο µε κόκκινες πιπεριές. Το λουκάνικο αυτό το «para tapear» (για τάπα) κόβεται σε φέτες και τρώγεται ως «τάπα» (µεζές), σερβιρισµένο αµαγείρευτο πάνω σε ψωµί.

Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής

40,3643,80
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος                                                        Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Κοτομπουκιές παναρισμένες

7,50
Κοτόπουλο Μπουκιές Πανέ από φιλέτο κοτόπουλο 1 Kgr Ελλάδος.

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι

8,00
Χειροποίητο Σουβλάκι από Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.
η igourmet επίσης προτείνει

Burrata 250gr

4,90
Το Burrata είναι ένα μαλακό, φρέσκο ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αυτό το τυρί θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με φρέσκια μοτσαρέλα — και αυτό συμβαίνει επειδή το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μαλακή μοτσαρέλα.Αλλά σπάστε το και θα εκπλαγείτε ευχάριστα βρίσκοντας ένα μαλακό εσωτερικό από μικρά τυρόπηγμα και κρέμα. Στην πραγματικότητα, η ιταλική λέξη burro μεταφράζεται σε βούτυρο, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πόσο πλούσιο και κρεμώδες είναι.Αυτό το παρακμιακό τυρί προέρχεται από τη νότια Ιταλία και χρονολογείται από τις αρχές του 1900 (τουλάχιστον τέσσερις αιώνες μετά την ανάπτυξη της μοτσαρέλας). Από τότε, η burrata είναι βασικό συστατικό σε ιταλικά πιάτα όπως πίτσα, ζυμαρικά και σαλάτες Caprese. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φάτε burrata από μόνη της με λίγο ελαιόλαδο και ιταλικό ψωμί.

Croissant κρέμα σταφίδα 110gr (6 Τεμ)

5,30
Οδηγίες Χρήσης: Απόψυξη των Croissant 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175οC για περιπου 18 λεπτά.

Τυρί Mozzarella Sticks

15,25
Γεύση από Ιταλία!Μπαστουνάκια από τυρί μοτσαρέλας με μείγμα μπαχαρικών, παναρισμένα σε τραγανή γαλέτα.Μια πινελιά από τις ομορφιές της Καμπανίας

Χοιρινό Κότσι Προψημένο Ιταλίας

9,80
Κότσι χοιρινό προψημένο. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.

Μπούτι κοτόπουλο (κοπανάκι)

1,20
Ψήνεται πασπαλισμένο με αρωματικά ή μαριναρισμένο, στον φούρνο ή στην σχάρα.

Ντολμαδάκια BIO της Μαριάννας 200gr

6,10
Ετοιμα προς κατανάλωση.Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παρασκευάζονται και συσκευάζονται με μεράκι και φροντίδα στο πιστοποιημένο με ISO2200:2005 εργαστήρι της Οικογένειας Καζάκη, στην νέα Γωνιά της Χαλκιδικής μόνο με τρυφερά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Πάντα με την κλασική πατροπαράδοτη συνταγή με ρύζι καρολίνα και μυρωδικά όπως φρέσκος δυόσμος, άνιθος, μαϊδανός κτλ. χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα. 

Blue Cheese Δανίας 100gr

2,45
Μπλέ Τυρί Δανίας 50% λιπαρά, 100gr.Ενέργεια:                                            144kj / 346 kcal Λιπαρά:                                                                  30 γρ Εκ των οποίων κορεσμένα:                                19 γρ Υδατάνθρακες:                                                    0,7 γρ Εκ των οποίων σάκχαρα:                                     0 γρ Πρωτεΐνες:                                                            20 γρ Αλάτι (NaCI):                                                      3,5 γρ
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…