ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Εκλεκτών κρεάτων

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρέατα
Ειδικές κοπές, εξαιρετικής ποιότητας.

Γύρος κοτόπουλο προψημένος

14,00
Ολόκληρο το κοτόπουλο ρολό γεμιστό με τυρί, μπέικον και πιπεριά.
  • Νοστιμότατο στον φούρνο ή στην γάστρα με πατάτες

Φιλέτο στήθος πάπιας Γαλλίας

7,808,09
Για βέλτιστη ποιότητα, η Rougié ενσωματώνει πλήρως την παραγωγική διαδικασία πάπιας. Η Rougié εγγυάται επίσης ότι οι επιλογές κρέατος προέρχονται από πάπιες που εκτρέφονται και παχύνονται αποκλειστικά με σπόρους, μέταλλα και βιταμίνες. Όλα τα κρέατά μας είναι εγγυημένα: - Από την παχιά πάπια - 100% γαλλική προέλευση

Κοτομπουκιές παναρισμένες

6,80
Κοτόπουλο Μπουκιές Πανέ από φιλέτο κοτόπουλο 1 Kgr Ελλάδος.

Σπαλομπριζόλα βουβαλίσια με κόκκαλο

7,858,98
  • Σιτεμένη Μπριζόλα Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Συκώτι πάπιας (Foie Gras) Γαλλίας

26,7834,45
Συκώτι πάπιας άκοπο.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Τυρόπιτα της Μαριάννας

11,00
Παραδοσιακή συνταγή τυρόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέρι και ολόκληρη φέτα. Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.  

Χαμόν Iberico σπάλα σε φέτες 100gr Bellota

7,70
Λεπτές φέτες Χαμόν Από Ιβηρική Χοιρινή Σπάλα Ισπανίας.

Rosella Wild Hibiscus

12,0032,00
Βρώσιμα άνθη Ιβίσκου / Σαβδαρίφης, μέσα σε σιρόπι. Η εταιρεία Rosella Flowers, επιλέγει μόνο τις καλύτερες ποικιλίες Ιβίσκου Ερυθραίας (Hibiscus Sabdariffa) , που καλλιεργούνται στα καταπράσινα, τροπικά δάση της Μαλαισίας. Τοποθετήστε ένα άνθος ιβίσκου στο σε ένα ποτήρι σαμπάνιας καί γεμίστε το με σαμπάνια ή αφρώδης οίνο.

Ρύζι Αρμπόριο

3,85
  • Το ρύζι αυτό είναι κοντόκοκκο με περιορισμένη αντοχή στο επίπονο μαγείρεμα
  • Δίνει λιγότερο κρεμώδες αποτέλεσμα απο το CARNAROLI γιατί έχει μικρότερη περιεκτικότητα σε άμυλο
  • Προτείνεται σε συνδιασμό με λαχανικά.

Ρύζι Καρναρόλι

4,45
 
  • Ειναι ρύζι με μακρύ και στρουμπουλό κόκκο
  • έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε άμυλο και αντοχή στο μαγείρεμα
  • δίνει κρεμώδες αποτέλεσμα και προτείνεται με κρεατικά

Ρύζι Βιαλόνε Νάνο

4,45
  • Είναι ρύζι με πολύ κοντό κόκκο και μικρή περιεκτικότητα σε άμυλο
  • απορροφά γρήγορα τα υγρά και διατηρεί τον κόκκο του ακέραιο και τραγανό κατά το βράσιμο
  • προτείνεται με θαλασσινά

Μουστάρδα Dijon 200gr

3,10
Η μουστάρδα αυτή, είναι μία από τις αποκλειστικές σπεσιαλιτέ στη σειρά προϊόντων του οίκου Clovis. Η κρασάτη γεύση, η γεμάτη και μεταξωτή υφή της είναι πολύ χαρακτηριστικά. Η αυθεντικότητά της απορρέει από την ευγένεια των υλικών της, ειδικά από το ξίδι Καμπανίας, καθώς και από το απόσταγμα καμπανίτη οίνου. Η χρήση της μπορεί να γενικευθεί σε όλα τα καρυκεύματα. Iδανική για τη συνοδεία κρέατος, καθώς και για το μίγμα οποιουδήποτε τύπου λαδόξιδου. Η μουστάρδα σαμπάνιας Reims υπάρχει κάτω από την επωνυμία Clovis από το 1976, αλλά δημιουργήθηκε πολύ νωρίτερα από τον κ. Seizelet, σε μια μονάδα παραγωγής κοντά στο Epernay και πουλιόταν με τη μάρκα Florida, η οποία μετονομάστηκε για να θυμίζει τη καταγωγή της από την γαλλική Καμπανία. O Clovis ήταν ο πρώτος βασιλιάς των Φράγκων που βαφτίστηκε στη πόλη της Reims.

Tortelloni giganti astice e granchio

23,10
Γεμιστά με αστακό και καβούρι
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…