Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Ribeye Black Angus Αμερικής
Μία από τις πιο περιζήτητες κοπές μοσχαρίσιου κρέατος.
Πρόκειται για την καρδιά της σπαλομπριζόλας άνευ οστών σε ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος Black Angus.
Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία και τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του.Τρόπος μαγειρέματος Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο
Γύρος κοτόπουλο προψημένος
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος κοτόπουλο.Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο κοτόπουλο, πίτα με γύρο κοτόπουλο, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο κοτόπουλο, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός για στημένο γύρο.– Σε φούρνο μικροκυμμάτων:Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά.– Σε φούρνο :Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Ρύζι Bomba για Παέγια 1Kgr
Το "Albufera de Valencia" είναι ένα από τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στην Ισπανία. Πρόκειται για λιμνοθάλασσα γλυκού νερού που βρίσκεται μέσα σε διάφορα μεσογειακά χωριά. Επιλέγουμε το ρύζι "Arroz Bomba Olmeda Origenes" από κάποια από αυτά τα χωριά: Sollana, Silla ή Sueca.
Το "Bomba Rice" είναι μια μοναδική ποικιλία ρυζιού. Έχει ένα στρογγυλό, κοντό σιτάρι που αυξάνεται τρεις φορές σε μέγεθος όταν μαγειρεμένα. Διατηρεί όλα τα αρώματα και τις λεπτές λεπτομέρειες του πιάτου. Οι κόκκοι κλείνουν όταν μαγειρεύονται, εμποδίζοντας το ρύζι να κολλήσει και επιτρέποντας στους κόκκους να παραμείνουν χαλαρά και μαλακά. Αυτό είναι γνωστό ως "αποτέλεσμα ακορντεόν".
Συμβουλή μαγειρικής Χρησιμοποιήστε δύο φλιτζάνια και μισό για κάθε φλιτζάνι ρύζι. Ο χρόνος ψησίματος είναι περίπου πέντε λεπτά σε υψηλό, δεκαπέντε λεπτά σε χαμηλά επίπεδα. Συνιστάται να το αφήνετε να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά μετά το χρόνο μαγειρέματος.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…