Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Σουβλάκι Κοτομπεϊκον 10 Τεμ

9,50
Σουβλάκι από Στήθος κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον 120 gr.

Κοντοσούβλι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο 3Kgr

23,50
Μαριναρισμένο Κοντοσούβλι Κοτόπουλο περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.

Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

593,60
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Πακέτο Prime

140,00
Περιέχει: 2 Τεμ Ribeye Usa 400gr 3 Kgr Inside Skirt 2 Τεμ T-Bone μόσχου γάλακτος Δώρο  6 Τεμ Croissant Κρέμα Σταφίδα

Ribeye Wagyu AUS Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

444,95
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Κρέας βουβαλιού χωρίς κόκαλο

18,4619,37
  • Κρέας για κοκκινιστό στην κατσαρόλα και ψητο στο φούρνο Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Πακέτο Σουβλάκι

65,00
Περιέχει: 2 Kgr χοιρινό Γύρο Προψημένο 2 Kgr Κοτόπουλο Γύρο Προψημένο 10 Τεμ Κεμπάπ πολίτικο Δώρο  10 Τεμ Πίττες σίτου για σουβλάκι 10 Τεμ Πίττες καλαμποκιού για σουβλάκι
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Σουβλάκι Κοτομπεϊκον 10 Τεμ

9,50
Σουβλάκι από Στήθος κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον 120 gr.

Manchego Τυρί από Πρόβειο γάλα Τολέδο

25,50
Το τυρί ΜΑΝΤΣΕΓΚΟ παράγεται στην πεδιάδα του Τολέδο στη ΛΑ Μάντσα στην Καστίλη από ντόπιο γάλα προβάτων. Στην αρχή το χρώμα του τυριού είναι ανοικτό ξανθό του ελεφαντόδοντου αλλά όσο ωριμάζει τόσο αποκτά το χρώμα του κεχριμπαριού. Ωριμάζει για εννέα μήνες σε ελαιόλαδο. Το άρωμά του είναι ντελικάτο με νότες από ξηρούς καρπούς και φρούτα με βουτυράτη αίσθηση και πιπεράτη επίγευση.

Croissant κακάο φουντούκι με επικ. σοκολάτα 90gr (8 Τεμ)

9,30
Οδηγίες Χρήσης: Απόψυξη των Croissant 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165οC για περίπου 16 λεπτά.

Prosciutto Grudo σε φέτες

4,55
Προσούτο Παστορέλο Γλυκό Φέτες

Μπουτάκια πάπιας (Confit de canard) Γαλλίας

65,00
Υπέροχα μπουτάκια πάπιας Moulard σιγομαγειρεμένα με το ίδιο τους το λίπος και με προσθήκη μπαχαρικών. Χρειάζονται μόνον ελαφρύ πέρασμα σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά για να απολαύσετε την μεστή γεύση και το άρωμά τους.

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

18,8336,93
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι! Διατίθεται κατεψυγένο. Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…