Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

44,0558,30
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση. Τρόπος μαγειρέματος                                            Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Κεμπάπ βουβαλίσιο

8,00
  • Παρασκεύζεται με κιμά από βουβάλι, αναμεμειγμένο με μπαχαρικά, κρεμμύδι, μαϊντανό και φρέσκα χωριάτικα αυγά

Μπριζόλα Χοιρινή Γίγας Ολλανδίας

5,60
Μπριζόλα Χοιρινή Γίγας με πανσέτα 800gr (Tomahawk).

Ribeye Wagyu AUS Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

444,95
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Κιμάς Μοσχαρίσιος (Ελιά) 500gr Γαλλίας

4,40
Κιμάς από ελιά ή σπάλα μόσχαρίσια άπαχος.

Κοτομπουκιές παναρισμένες

6,80
Κοτόπουλο Μπουκιές Πανέ από φιλέτο κοτόπουλο 1 Kgr Ελλάδος.

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

18,8336,93
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι! Διατίθεται κατεψυγένο. Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

593,60
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Γύρος χοιρινός προψημένος

14,75
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος χοιρινός. Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο χοιρινό, πίτα με γύρο χοιρινό, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο χοιρινό, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός  για στημένο γύρο. - Σε φούρνο μικροκυμμάτων: Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά. - Σε φούρνο : Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Ρύζι Παέγια 1Kgr

4,80
Το ρύζι ήρθε στην Ισπανία από την Ασία από το χέρι των Αράβων για να μείνει στη Βαλένθια, από όπου παίρνουμε το παραδοσιακό ρύζι για την Paella Olmeda Origenes. Από την ποικιλία Bahia / Senia, είναι ένας στρογγυλός κόκκος, μεσαίου μεγέθους, έχει απορρόφηση που διπλασιάζει το μέγεθός του. Η σύνθεσή του εγγυάται την κρεμώδη υφή των κόκκων μετά το μαγείρεμα και, το σημαντικότερο, την πλήρη απορρόφηση των γεύσεων. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν πολύ κατάλληλο κατά την προετοιμασία οποιασδήποτε παραδοσιακής συνταγής της Βαλένθια και ιδιαίτερα της περίφημης Paella. Συμβουλές για χρήση Θα πρέπει να μαγειρευτεί με δύο μέρη του νερού για ένα ρύζι. Ο χρόνος μαγειρέματος είναι περίπου 5 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία και 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Συνιστάται να αφήνετε να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά μετά το μαγείρεμα.

Buffalo Chicken Wings 2,5Κgr

19,85
Τραγανός μεζές με τρυφερό κοτόπουλο, γλυκοπατάτα, λαχανικά και σάλτσα στρειδιών. Σε συνδιασμό με την ψιλόλιγνη μορφή του θα σας παρασύρει στον ρυθμό του.

Πίττες Καλαμποκιού για Σουβλάκια 750gr

1,48
Μεγάλες χειροποίητες πίττες  καλαμποκιού για σουβλάκια χωρίς συντηρητικά.

Γύρος κοτόπουλο προψημένος

14,00
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος κοτόπουλο. Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο κοτόπουλο, πίτα με γύρο κοτόπουλο, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο κοτόπουλο, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός  για στημένο γύρο. – Σε φούρνο μικροκυμμάτων: Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά. – Σε φούρνο : Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.

Αμπελοβλάσταρα τουρσί της Μαριάννας BIO 212ml

6,30
Τα βιολογικά αμπελοβλάσταρα (ή αμπελοκορφές) Μαριάννας συλλέγονται στο τέλος Μαΐου και μαγειρεύονται με τη μοναδική συνταγή της Μαριάννας Καζάκη στο βιολογικό ξίδι της οικοτεχνίας. Συσκευάζονται μαζί με το ξίδι τους, ώστε να παραμένουν γευστικά και τραγανά μέχρι να τα απολαύσετε ως συνοδευτικό στη σαλάτα σας ή και σκέτα, ως μεζέ για το τσίπουρό σας. Συστατικά: Αμπελοβλάσταρα, Ξίδι, Αλάτι. Οδηγίες Φύλαξης: Πριν το άνοιγμα της συσκευασίας φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό σημείο, Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.

Καπνιστός Σολωμός 150gr

23,80
Καρδιά φιλέτου από Ιρλανδέζικο φρεσκοαλευμένο σολομό της περιοχής του KERRY. Καπνίζεται με ξύλα βελανιδιάς και αλάτίζεται με ατόφιο θαλασσινό αλάτι. Η Kenmare Select ξεκίνησε με μία επιθυμία: να δημιουργήσει ένα καπνιστό σολομό που θα άξιζε να εκτιμήσει τους γαστρονόμους σε όλο τον κόσμο». Λιάμ Κουίνλαν, Ιδιοκτήτης Το Kenmare Select ξεκίνησε από τον βραβευμένο σεφ Rémy Benoit το 1991. Ο Rémy γεννήθηκε στη Γαλλία και εργάστηκε στη βιομηχανία για 40 χρόνια και προσχώρησε στο Hilton International Hotels αφού ολοκλήρωσε το BA στη διαχείριση ξενοδοχείων από το Glion της Ελβετίας. Η επιθυμία του Rémy για μια πιο πρακτική προσέγγιση στην γαστρονομία, οδήγησε στην ίδρυση του Rémy's House το 1982. Με έδρα το Kenmare (Ιρλανδία), το εστιατόριο αυτό ήταν μια άμεση επιτυχία με καταχωρίσεις στους οδηγούς Michelin, Egon Ronay και Good Food Guide. Εκεί ανέπτυξε αυτό που θα γινόταν η γεύση υπογραφής του Kenmare Select Smoked Salmon

Πέρλες Φράουλα 55gr

6,15
Τα φρέσκα μαργαριτάρια φράουλας είναι τέλεια και ομοιόμορφα ωσάν σφαίρες, με απαλή και λεπτή υφή, που πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο σας με την έντονη γεύση που εκρήγνυται στο στόμα σας. Ένα ευέλικτο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί δελεαστικό σε μια σοκολάτα και τάρτα μέντας, εκλεπτυσμένο μαγιό πάπιας με σάλτσα κόκκινων φρούτων, απλό με κρεμώδες νέο τυρί ή παγωμένο γιαούρτι, πρωτότυπο σε χορτοφάγους maki rolls, αναζωογονητικό σε smoothie πεπονιού ή χαρωπό σε κοκτέιλ μπέρμπον με φύλλα μέντας.

Πακέτο Prime

140,00
Περιέχει: 2 Τεμ Ribeye Usa 400gr 3 Kgr Inside Skirt 2 Τεμ T-Bone μόσχου γάλακτος Δώρο  6 Τεμ Croissant Κρέμα Σταφίδα

Ρύζι Bomba για Παέγια 1Kgr

7,00
Το "Albufera de Valencia" είναι ένα από τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στην Ισπανία. Πρόκειται για λιμνοθάλασσα γλυκού νερού που βρίσκεται μέσα σε διάφορα μεσογειακά χωριά. Επιλέγουμε το ρύζι "Arroz Bomba Olmeda Origenes" από κάποια από αυτά τα χωριά: Sollana, Silla ή Sueca. Το "Bomba Rice" είναι μια μοναδική ποικιλία ρυζιού. Έχει ένα στρογγυλό, κοντό σιτάρι που αυξάνεται τρεις φορές σε μέγεθος όταν μαγειρεμένα. Διατηρεί όλα τα αρώματα και τις λεπτές λεπτομέρειες του πιάτου. Οι κόκκοι κλείνουν όταν μαγειρεύονται, εμποδίζοντας το ρύζι να κολλήσει και επιτρέποντας στους κόκκους να παραμείνουν χαλαρά και μαλακά. Αυτό είναι γνωστό ως "αποτέλεσμα ακορντεόν". Συμβουλή μαγειρικής  Χρησιμοποιήστε δύο φλιτζάνια και μισό για κάθε φλιτζάνι ρύζι. Ο χρόνος ψησίματος είναι περίπου πέντε λεπτά σε υψηλό, δεκαπέντε λεπτά σε χαμηλά επίπεδα. Συνιστάται να το αφήνετε να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά μετά το χρόνο μαγειρέματος.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…