Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Συκώτι πάπιας (Foie Gras) Γαλλίας

31,1837,77
Συκώτι πάπιας άκοπο.

Μπιφτέκι για burger 150gr

22,95
Ζουμερά Μπιφτέκια για Burger  (18 Τεμ)

Κοντοσούβλι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο 3Kgr

23,50
Μαριναρισμένο Κοντοσούβλι Κοτόπουλο περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.

Πακέτο Burger

40,00
Περιέχει: 12 Τεμ Μπιφτέκι Μοσχαρίσιο για burger  150gr 12 Τεμ Μπιφτέκι κοτόπουλο 150gr 12 Τεμ Ψωμάκι Brioche για Burger 85gr Δώρο  2 Τεμ Sweet Muffins Σοκολάτα 2 Τεμ Sweet Muffins Μήλο 2 Τεμ Sweet Muffins Καραμέλα

Γαρδουμπάκι παραδοσιακό 3 x 250 gr

7,30
3 Τεμ Παραδοσιακά Γαρδουμπάκια 250 gr για Φούρνο.

Μπουτάκια πάπιας (Confit de canard) Γαλλίας

65,00
Υπέροχα μπουτάκια πάπιας Moulard σιγομαγειρεμένα με το ίδιο τους το λίπος και με προσθήκη μπαχαρικών. Χρειάζονται μόνον ελαφρύ πέρασμα σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά για να απολαύσετε την μεστή γεύση και το άρωμά τους.

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

38,8143,51
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα. Τρόπος μαγειρέματος                                                             Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα

Μπιφτέκι βουβαλίσιο

9,80
Παρασκευασμένα από κρέας Ελληνικού Βούβαλου μεγαλωμένα στην λίμνη Κερκίνη. Μέση ανάλυση θρεπτικών συστατικών ανά 100 gr
Ενέργεια 753 kj / 180Kcal
Πρωτεΐνες 16 gr
Υδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 6,4 gr 0,1 gr
Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα μονοακόρεστα πολυακόρεστα 10 gr 4,7 gr 3,9 gr 1,7 gr
Αλάτι 1,9 gr
 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Oriental Chicken Cigar 20g

19,35
Τραγανός μεζές με τρυφερό κοτόπουλο, γλυκοπατάτα, λαχανικά και σάλτσα στρειδιών. Σε συνδιασμό με την ψιλόλιγνη μορφή του θα σας παρασύρει στον ρυθμό του.

Καλαμάκια Stainless Steel 215 x 6mm

10,00
Ίσια μεταλλικά καλαμάκια, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας 18/8 ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι επαναχρησιμοποιούμενα, ΒPA free, χωρίς πρόσθετες ουσίες και χημικά, κατάλληλα για ζεστά και κρύα ροφήματα. Η σύστασή τους σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, εγγυάται μεγάλη αντοχή και μία παρουσίαση που θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο. Τα καλαμάκια από ανοξείδωτο ατσάλι καθαρίζονται σε πλυντήριο ή στο χέρι με το ειδικό βουρτσάκι που θα βρείτε στη συσκευασία τους.

Pecorino AL Tartufo

29,50
Πεκορίνο με κομμάτια Τρούφας Ωριμασμένο σε Σπηλιά. Επιτραπέζιο σκληρό τυρί παραδοσιακής συνταγής με πλούσιο άρωμα και χαρακτηριστική αλμυρή, πικάντικη γεύση. Παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο πρόβειο γάλα.

Χαμόν Iberico bellota σπάλα σε φέτες 50gr χωρίς γλουτένη

8,00
Λεπτές φέτες Χαμόν Από Ιβηρική Χοιρινή Σπάλα Ισπανίας χωρίς γλουτένη.

Μουστάρδα Hot English 200gr

3,10
Η µουστάρδα ντιζόν με πιπερία εσπελέτ αλλά Αγγλική του οίκου Beufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας και από την αψάδα της αυθεντικής γεύσης της πιπεριάς εσπελετ. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.

Panzarotti rosa al salmone

14,90
Με αυγό και άρωμα καπνιστού σολομού, γεμιστά με σολομό, τυρί ρικότα, παρμεζάνα ρετζιάνο, γκράνα παντάνο και μπαχαρικά

Καπνιστός Σολωμός 150gr

23,80
Καρδιά φιλέτου από Ιρλανδέζικο φρεσκοαλευμένο σολομό της περιοχής του KERRY. Καπνίζεται με ξύλα βελανιδιάς και αλάτίζεται με ατόφιο θαλασσινό αλάτι. Η Kenmare Select ξεκίνησε με μία επιθυμία: να δημιουργήσει ένα καπνιστό σολομό που θα άξιζε να εκτιμήσει τους γαστρονόμους σε όλο τον κόσμο». Λιάμ Κουίνλαν, Ιδιοκτήτης Το Kenmare Select ξεκίνησε από τον βραβευμένο σεφ Rémy Benoit το 1991. Ο Rémy γεννήθηκε στη Γαλλία και εργάστηκε στη βιομηχανία για 40 χρόνια και προσχώρησε στο Hilton International Hotels αφού ολοκλήρωσε το BA στη διαχείριση ξενοδοχείων από το Glion της Ελβετίας. Η επιθυμία του Rémy για μια πιο πρακτική προσέγγιση στην γαστρονομία, οδήγησε στην ίδρυση του Rémy's House το 1982. Με έδρα το Kenmare (Ιρλανδία), το εστιατόριο αυτό ήταν μια άμεση επιτυχία με καταχωρίσεις στους οδηγούς Michelin, Egon Ronay και Good Food Guide. Εκεί ανέπτυξε αυτό που θα γινόταν η γεύση υπογραφής του Kenmare Select Smoked Salmon

Μουστάρδα με κόκκους 200gr

3,10
Η µουστάρδα ντιζόν του οίκου Beaufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.

Πέρλες Φράουλα 55gr

6,15
Τα φρέσκα μαργαριτάρια φράουλας είναι τέλεια και ομοιόμορφα ωσάν σφαίρες, με απαλή και λεπτή υφή, που πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο σας με την έντονη γεύση που εκρήγνυται στο στόμα σας. Ένα ευέλικτο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί δελεαστικό σε μια σοκολάτα και τάρτα μέντας, εκλεπτυσμένο μαγιό πάπιας με σάλτσα κόκκινων φρούτων, απλό με κρεμώδες νέο τυρί ή παγωμένο γιαούρτι, πρωτότυπο σε χορτοφάγους maki rolls, αναζωογονητικό σε smoothie πεπονιού ή χαρωπό σε κοκτέιλ μπέρμπον με φύλλα μέντας.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…