Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Κιμάς Μοσχαρίσιος (λάπα) 500gr Γαλλίας

3,05
Κιμάς από λάπα μόσχαρίσια με λίγο λίπος, (για μπιφτέκια).

Σουβλάκι Χοιρινό Χειροποίητο

6,60
Σουβλάκι χειροποίητο 100gr από λαιμό χοιρινό.

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι

7,35
Σουβλάκι από Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Κεμπάπ βουβαλίσιο

8,00
  • Παρασκεύζεται με κιμά από βουβάλι, αναμεμειγμένο με μπαχαρικά, κρεμμύδι, μαϊντανό και φρέσκα χωριάτικα αυγά

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

18,8336,93
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι! Διατίθεται κατεψυγένο. Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Μπριζόλα T-BONE Μόσχου γάλακτος 450gr Ολλανδίας

7,60
Τρυφερή Μπριζόλα T-Bone από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.

Burger Black Angus 150gr Αμερικής

34,32
Ζουμερά Μπιφτέκια για Burger  (18 Τεμ) με 100% Black Angus κρέας.

Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

593,60
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Φάβα (Λαθούρι) 500gr

3,20
Η θρεπτική αξία των φασολιών διαφαίνεται και από την έκφραση <<κρέας του φτωχού>>, που χρησιμοποιείται. Ειδικότερα, τα ξερά φασόλια περιέχουν υδατάνθρακες (60%) και πρωτεϊνες (17%). Η φασολάδα ήταν το εθνικό μας φαγητό. Με την πάροδο όμως του χρόνου, έχει αντικατασταθεί από άλλα τροφιμα με μικρότερη βέβαια διατροφική αξία. Θρεπτική αξία ανα 100gr :
Ενέργεια 1258 kj / 300 kcal
Λιπαρά 2,0 gr
Εκ των οποίων κορεσμένα 0,4 gr
Υδατάνθρακες 30,2 gr
Εκ των οποίων Σάκχαρα 1,3 gr
Εδώδιμες Ινες 29,9 gr
Πρωτεΐνες 25,4 gr
Αλάτι 0,01 gr
Εκτός από κύριο γεύμα μπορούν να συνδιαστόυν σε σαλάτες με άλλα υλικά με υπέροχο οπτικό και γευστικό αποτέλεσμα.

Πέρλες Λάϊμ & Λεμόνι 55gr

6,15
Ένα νόστιμο και πρωτοποριακό συστατικό εμπνευσμένο από την πρωτοποριακή τεχνική «σφαιροποίησης». H Pescaviar επιτρέπει αυτήν την τεχνική, που μέχρι στιγμής χρησιμοποιείται μόνο από τους πιο γνωστούς σεφ, να είναι διαθέσιμη σε όλους. Αυτά τα υπέροχα ομοιόμορφα και φωτεινά μαργαριτάρια είναι ελκυστικές σφαίρες που εκπλήσσουν με τις αλμυρές και γλυκές γεύσεις του μία φορά στο στόμα. Υποβάλλονται σε επεξεργασία χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα. Φαινομενικά υπερβολικό και ευέλικτο, τα φρέσκα μαργαριτάρια είναι κάτι περισσότερο από μία φορά το χρόνο. Εξαιρετικό για κοκτέιλ, έμφαση σε ορεκτικά, κρέας ή ψάρι, ή ως καλύμματα για επιδόρπια αυτά τα φρέσκα μαργαριτάρια λειτουργούν ταυτόχρονα ως γαρνιτούρα και καρυκεύματα. Με τα φρέσκα μαργαριτάρια μπορείτε να προσθέσετε μια λάμψη της γοητείας και της γοητείας σε κάθε γιορτή

Ελαιόλαδο μαύρης τρούφας

11,40
Ελαιόλαδο με άρωμα μαύρης τρούφας, εξαιρετικής ποιότητας.

Croissant Βουτύρου 90gr (8 Τεμ)

6,00
Οδηγίες Χρήσης: Απόψυξη των Croissant 20 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165οC για περιπου 16 λεπτά.

Χοιρινό Κότσι Προψημένο Ιταλίας

8,70
Κότσι χοιρινό προψημένο. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.

Mozzarella di Bufalla

4,25
Λευκό, μαλακό νωπό τυρί, από βουβαλίσιο γάλα που έχει υποστεί γαλακτική ζύμωση. Ευαίσθητο με έντονη γεύση.

Μπαρμπούνι Φιλέτο Κατεψυγμένο

16,00
Φιλέτο Μπαρμπούνι καθαρού βάρους 800gr.

Ρύζι Βιαλόνε Νάνο

4,45
  • Είναι ρύζι με πολύ κοντό κόκκο και μικρή περιεκτικότητα σε άμυλο
  • απορροφά γρήγορα τα υγρά και διατηρεί τον κόκκο του ακέραιο και τραγανό κατά το βράσιμο
  • προτείνεται με θαλασσινά
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…