Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής

40,3643,80
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος                                                        Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.

Συκώτι πάπιας σε φέτες 40gr (Foie Gras Escalop) Γαλλίας 1Kgr

99,00
Συκώτι πάπιας ROUGIE ειδικά επεξεργασμένο για να μειωθεί το εργατικό κόστος και ιδανικό για παρασκευή σωτέ φουα γκρα αφού είναι κομμένο σε φέτες ισόπαχες περίπου 40γρ. Έχουν αφαιρεθεί οι φλέβες και οι μεμβράνες. Δίχως φύρα 100% απόδοση με 3% φύρα από την διαχείρηση του. Οικονομία και αποτελεσματικότητα.

Σουβλάκι Κοτομπεϊκον 10 Τεμ

10,90
Σουβλάκι από Στήθος κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον 120 gr.

Σπαλομπριζόλα βουβαλίσια με κόκκαλο

7,858,98
  • Σιτεμένη Μπριζόλα Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Πακέτο BBQ 2

52,00
Περιέχει:2 Kgr Πανσετάκι χοιρινό λεπτοκομμένο 12 Τεμ Μπιφτέκι κοτόπουλο 150gr 8 Τεμ Μπιφτέκι Βουβάλι 120gr 10 Τεμ Λουκάνικο χοιρινό με μπούκουβο πικάντικο Ελλ. Επεξεργασίας 1 Τεμ Μουστάρδα Dijon 200grΔώρο 6 Τεμ Croissant πλεξούδα κρέμα σοκολάτα 90gr
η igourmet επίσης προτείνει

Κιμαδόπιτα της Μαριάννας

12,40
Παραδοσιακή συνταγή κιμαδόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέριΣυσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. 

Διακριτικά Ποτηριών Grapes (vacu vin)

8,00
Πολύχρωμα διακριτικά ποτηριών σε σχήμα σφραγίδας κρασιού.Κάθε διακριτικό-σφραγίδα απεικονίζει μία διαφορετική ποικιλία σταφυλιού. Είναι ιδανικά για να διακρίνουμε το ποτήρι μας, αλλά και για γευσιγνωσίες κρασιού.

Σεφταλιά Κυπριακή 6 Τεμ

6,80
Η σεφταλιά είναι ένα δημοφιλές παραδοσιακό κυπριακό φαγητό.Αποτελείται από μείγμα χοιρινού κιμά, ψιλοκομμένου κρεμμυδιού, μαϊντανού, κανέλας, αλάτι, κύμινου (στην κυπριακή διάλεκτο αρτυσιά) και μαύρο πιπέρι. Τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης με τα σουβλάκια, αφού όταν ψηθούν, τότε μπαίνουν σε ζεστή κυπριακή πίτα μαζί με κομμένη ντομάτα, αγγουράκι, κρεμμύδι, λεπτοκομμένο λάχανο και μαϊντανό. Απαραίτητα στην πίτα τοποθετείται και μισό λεμόνι.

Πάστα Ελιάς Καλαμών 240gr

3,65
Η πιο δημοφιλής ελληνική ελιά σε μια μορφή που κερδίζει συνέχεια καταναλωτές. Χρησιμοποιείται σαν ορεκτικό ή σε καναπεδάκια και σάντουιτς.

Sweet Chilli Sauce

4,37
Πικάντικη σως από Ταυλανδέζικη συνταγή που δελεάζει τους τολμηρούς!

Πάστα Πράσινης Ελιάς με Αμύγδαλα 240gr

3,65
Ο εξαιρετικός συνδυασμός της φρεσκάδας της πράσινης ελιάς, ποικιλίας Χαλκιδικής, με τη λεπτή γεύση του αμύγδαλου, συμπληρώνεται με λίγο μαϊντανό, σκόρδο και ξίδι.

Γαρίδα No1 Αργεντινής 2 Kgr

33,95
Γαρίδες Αργεντινής κατεψυγμένες Νο 1. 
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…