Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Φιλέτο στήθος κοτόπουλο 1Kgr

7,90
Φιλέτο απο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Χοιρινό Κότσι Προψημένο Ιταλίας

9,80
Κότσι χοιρινό προψημένο. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.

Στήθος Πάπιας καπνιστό σε φέτες Γαλλίας

10,8021,60
Φιλέτο από πάπιες ταϊσμένες με δημητριακά της ράτσας moulard μεγαλωμένες για την παραγωγή φουά γκρα. Τρυφερό κρέας από το στήθος της πάπιας ελαφρά καπνιστό και πασπαλισμένο με πιπέρι και μπαχαρικά.Διατίθεται σε φέτες σε συσκευασία 90gr και 280gr/340gr.H Rougie θεωρείται καρυφαία εταιρεία στην παραγωγή "παχυσύκωτου" και προϊόντων πάπιας και χήνας.

Κεμπάπ Πολίτικο

6,90
Κεμπάπ ΠολίτικοΠαραδοσιακή Συνταγή

Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής

40,3643,80
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος                                                        Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide
η igourmet επίσης προτείνει

Ποντίκι Μοσχαρίσιο Γαλλίας

11,00
Τρυφερό ποντίκι μοσχαρίσιο ιδανικό για παιδικό γέυμα.

ΝΙΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΣΚΟΡΔΟ / GARLIC SEA SALT 100gr

5,80
Το Garlic Sea Salt μας έχει μια υπέροχα αρωματική γεύση που είναι ιδανική για μια σειρά από συνταγές, όπως το κοτόπουλο με σκόρδο και εστραγκόν, βουτυρώδεις πατάτες ή ένα σκoρδόψωμo.Το μείγμα άγριου σκόρδου έχει μια χαρακτηριστική γεύση σκόρδου, είναι ελαφρώς πιο ελαφρύ και λιγότερο πικάντικο σε γεύση με τις σκελίδες σκόρδου. Η προσθήκη καβουρδισμένου σκόρδου δίνει μια απαλή γλυκύτητα και πιο θρεπτική γεύση στο αλάτι..

Ρύζι Καρναρόλι Extra Acquerello 1Kgr

13,60
Το Carnaroli acquerello Rice είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και πραγματικά μοναδικό ρύζι τύπου Carnaroli, τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα. Προέρχεται από την πεδιάδα Vercelli όπου, εδώ και 500 χρόνια, η Tenuta Colombara ασχολείται με την καλλιέργεια και την επεξεργασία ενός πολύ υψηλής ποιότητας ρυζιού.Αυτό το ρύζι συνδυάζει την ευκολία μαγειρέματος του λευκού ρυζιού με τις θρεπτικές ιδιότητες που περιέχει το καστανό ρύζι . « πιο πλούσιο και υγιεινό» γιατί δουλεύεται με έλικα, δηλαδή μια πολύ λεπτή διαδικασία που επιτρέπει σε όλους τους κόκκους να διατηρούνται ανέπαφα. «πλούσιο» καθώς το άμυλο διατηρείται σταθερό κατά τη διάρκεια μιας περιόδου παλαίωσης τουλάχιστον ενός έτους. «Πιο υγιεινό» χάρη σε μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία που επιτρέπει στο μπουμπούκι να απορροφηθεί εκ νέου στους κόκκους και να διατηρήσει τις θρεπτικές αξίες του καστανού ρυζιού.Μια από τις ιδιαιτερότητες αυτού του ρυζιού είναι ακριβώς η διαδικασία ωρίμανσης , η οποία μπορεί να διαρκέσει από ένα έως επτά χρόνια. Η γήρανση του ρυζιού είναι μια πολύ ασυνήθιστη διαδικασία μεταξύ των παραγωγών ρυζιού, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ σημαντική φάση, καθώς επιτρέπει στο άμυλο να σταθεροποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι, κατά το μαγείρεμα, το άμυλο διασπείρεται λιγότερο και αυξάνει την ικανότητα του ρυζιού να απορροφά τα καρυκεύματα. Μια ιδιαίτερα περιζήτητη πτυχή στην προετοιμασία πιάτων με βάση το ρύζι, ειδικά αν θέλετε να φτιάξετε ένα κρεμώδες και «δεμένο» ριζότο.Συντηρείται υπό κενό σε κονσέρβες ως εγγύηση για τέλεια διατήρηση όλων των οργανοληπτικών ιδιοτήτων και αρωμάτων του προϊόντος.

Oriental Chicken Cigar 20g

23,20
Τραγανός μεζές με τρυφερό κοτόπουλο, γλυκοπατάτα, λαχανικά και σάλτσα στρειδιών.Σε συνδιασμό με την ψιλόλιγνη μορφή του θα σας παρασύρει στον ρυθμό του.

Ρύζι Καρναρόλι 1Kgr Rustichella D’Abruzzo

9,95
To Carnaroli ρύζι παράχθηκε για πρώτη φορά το 1945 από τη διασταύρωση των ποικιλιών ντόπιων ρυζιών Vialone και Lencino έχει, ως Vialone, ένα όχι μικρό κόκκο, αλλά σε αντίθεση με το τελευταίο έχει έναν κόκκο με επίμηκες σχήμα. Mπορεί να θεωρηθεί το ρύζι καλύτερης ποιότητα όλων των ποικιλιών ρυζιού και με πολλούς τρόπους αντιπροσωπεύει την καλύτερη ποικιλία ανάμεσα σε όλες τις ποικιλίες ιταλικού ρυζιού. Το άμυλο του ρυζιού Carnaroli είναι το πιο πλούσιο σε αμυλόζη, μια ουσία που βοηθά στο να γίνει το ριζότο πάντα al dente. Η απαράμιλλη μαγειρική ικανότητά του στην απορρόφηση των αρτυμάτων και καρυκευμάτων και την ισόρροπη απελευθέρωση του αμύλου κατά τη διάρκεια μαγειρέματος, του επιτρέπει να αναδείχνεται και να ενισχύει τις γεύσεις και τα διαφορετικά αρώματα των καρυκευμάτων, ως εκ τούτου,είναι επίσης κατάλληλο για την προετοιμασία σε σαλάτες και νόστιμα πίτες. Η καλλιέργεια του ρυζιού Carnaroli δεν είναι τόσο απλή και ποτέ δεν έχουμε γνωρίσει μεγάλες παραγωγές αυτής της ποικιλίας ρυζιού. Μεταξύ των ποικιλιών του ιταλικού ρυζιού Carnaroli ρύζι είναι η μία που απαιτεί περισσότερη προσοχή, διότι υπόκεινται πρωτίστως σε απομιμήσεις. Χρόνος μαγειρέματος: 15-16 λεπτά.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…