Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Κοτομπουκιές παναρισμένες

7,50
Κοτόπουλο Μπουκιές Πανέ από φιλέτο κοτόπουλο 1 Kgr Ελλάδος.

Ribeye Black Angus Αμερικής

24,2027,50
Μία από τις πιο περιζήτητες κοπές μοσχαρίσιου κρέατος. Πρόκειται για την καρδιά της σπαλομπριζόλας άνευ οστών σε ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος Black Angus. Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία και τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του.Τρόπος μαγειρέματος                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο  

Ποντίκι Μοσχαρίσιο Γαλλίας

11,00
Τρυφερό ποντίκι μοσχαρίσιο ιδανικό για παιδικό γέυμα.

Μπριζόλα T-BONE Μόσχου γάλακτος 450gr Ολλανδίας

8,50
Τρυφερή Μπριζόλα T-Bone από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.

Κοκορέτσι παραδοσιακό 3 Kgr

29,50
Παραδοσιακό Κοκορέτσι περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.

Λουκάνικα Chorizο Chistorra 300gr

5,95
Ένα νοστιµότατο τσορίθο, µε κόκκινη πιπεριά και µπαχαρικά Το ιβηρικό χαµόν (χοιροµέρι) προέρχεται από ιβηρικά (pata negra – µε µαύρη οπλή) χοιρίδια που κατάγονται από το αγριογούρουνο, θρεµµένα µε βελανίδια. Το τσορίθο είναι ένα ισπανικό λουκάνικο αρωµατισµένο µε κόκκινες πιπεριές. Το λουκάνικο αυτό το «para tapear» (για τάπα) κόβεται σε φέτες και τρώγεται ως «τάπα» (µεζές), σερβιρισµένο αµαγείρευτο πάνω σε ψωµί.
η igourmet επίσης προτείνει

Σεφταλιά Κυπριακή 6 Τεμ

6,80
Η σεφταλιά είναι ένα δημοφιλές παραδοσιακό κυπριακό φαγητό.Αποτελείται από μείγμα χοιρινού κιμά, ψιλοκομμένου κρεμμυδιού, μαϊντανού, κανέλας, αλάτι, κύμινου (στην κυπριακή διάλεκτο αρτυσιά) και μαύρο πιπέρι. Τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης με τα σουβλάκια, αφού όταν ψηθούν, τότε μπαίνουν σε ζεστή κυπριακή πίτα μαζί με κομμένη ντομάτα, αγγουράκι, κρεμμύδι, λεπτοκομμένο λάχανο και μαϊντανό. Απαραίτητα στην πίτα τοποθετείται και μισό λεμόνι.

Αλμυρή κολοκυθόπιτα της Μαριάννας

11,70
Παραδοσιακή συνταγή κολοκθόπιτας με χωριάτικο φύλλο απλωμένο στο χέρι, και  ολόκληρη φέτα Π.Ο.Π.Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.Συστατικά: αλεύρι σίτου* (33%), κολοκυθάκι (27%), τυρί φέτα ΠΟΠ (12%), μαργαρίνη μερικώς υδρογονωμένη (10%),κρεμμύδι φρέσκο (5%), κρεμμύδι ξερό(5%), γάλα, ηλιέλαιο, καρότο, αλάτι, άνηθο, βούτυρο, ελαιόλαδο, αυγά, πιπέρι.

ΝΙΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΣΚΟΡΔΟ / GARLIC SEA SALT 100gr

5,80
Το Garlic Sea Salt μας έχει μια υπέροχα αρωματική γεύση που είναι ιδανική για μια σειρά από συνταγές, όπως το κοτόπουλο με σκόρδο και εστραγκόν, βουτυρώδεις πατάτες ή ένα σκoρδόψωμo.Το μείγμα άγριου σκόρδου έχει μια χαρακτηριστική γεύση σκόρδου, είναι ελαφρώς πιο ελαφρύ και λιγότερο πικάντικο σε γεύση με τις σκελίδες σκόρδου. Η προσθήκη καβουρδισμένου σκόρδου δίνει μια απαλή γλυκύτητα και πιο θρεπτική γεύση στο αλάτι..

Buffalo Chicken Wings 2,5Κgr

19,85
Λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες πικάντικα με τον Αμερικάνικο παραδοσιακό τρόπο.Το αδιαφιλονίκητο finger για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.κατάλληλο για BBQ και Σχάρα.

Πακέτο Burger

40,00
Περιέχει:12 Τεμ Μπιφτέκι Μοσχαρίσιο για burger  150gr 12 Τεμ Μπιφτέκι κοτόπουλο 150gr 12 Τεμ Ψωμάκι Brioche για Burger 85grΔώρο 6 Τεμ Sweet Muffins Καραμέλα

Ρύζι Κίτρινο Parboiled Θεσσαλονίκης 500gr

1,60
Ρύζι κίτρινο προβρασμένο. Δε λασπώνει. Χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά βράσιμο. Προέρχεται από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και είναι άριστο ποιοτικά.Θρεπτική αξία ανα 100gr :
Ενέργεια350 kcal
Λιπαρά0,5 gr
Υδατάνθρακες80,2 gr
Φυτικές Ινες0,38 gr
Πρωτεΐνες6,8 gr

Μπιφτέκι Κοτόπουλο 150gr

21,60
Αφράτα και πεντανόστιμα Μπιφτέκια Κοτόπουλο (18 Τεμ).

Πανετόνε με Σύκο και Σοκολάτα Fichi e Choccolato 1Κgr

29,90
Για τους απαιτητικούς γαστριμάργους , η Rustichella d'Abruzzo προτείνει το Panettone con Fichi e Cioccolato (με σύκα και σοκολάτα). Η ζύμη είναι εμπλουτισμένη με νόστιμες σταγόνες σοκολάτας και ξηρά σύκα Dottati από τη Cosenza. Το ειδικό μας συστατικό για τη δημιουργία ενός Panettone υψηλής ποιότητας είναι το πολύτιμο Pasta Madre, ένα μαλακό και φυσικό sourdough που παράγεται από το νερό και το αλάτι, που αναμειγνύεται με νερό, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά. Αυτή η ζύμη ζυμώνεται πρώτα για τουλάχιστον δύο ώρες και στη συνέχεια ζυμώνεται και ζυμώνεται με τις ίδιες μεθόδους για άλλες δύο φορές, μέχρι να είναι έτοιμη για το μαγείρεμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ μαλακή και αρωματική Panettone που δοξάζει τις αισθήσεις της οσμής και της γεύσης. Πριν από την κατανάλωση, είναι ακόμα καλύτερο αν θερμανθεί για 5 λεπτά στο φούρνο. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη κομψότητα και φινέτσα, ένα άγγιγμα της τελειότητα

Χοιρινό Κότσι Προψημένο Ιταλίας

9,80
Κότσι χοιρινό προψημένο. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…