Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

44,0558,30
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση. Τρόπος μαγειρέματος                                            Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Μπιφτέκι Κοτόπουλο 150gr

20,79
Αφράτα και πεντανόστιμα Μπιφτέκια Κοτόπουλο (18 Τεμ).

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

38,8143,51
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα. Τρόπος μαγειρέματος                                                             Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα

Μπουτάκι πάπιας Γαλλίας

12,50
Tα μπουτάκια πάπιας ROUGIE είναι από πάπιες MOULARD που ταΐζονται με δημητριακά και καλαμπόκι για την παρασκευή παχύ συκωτιού.

Μπούτι κοτόπουλο (κοπανάκι)

0,80
Ψήνεται πασπαλισμένο με αρωματικά ή μαριναρισμένο, στον φούρνο ή στην σχάρα.

Κρέας βουβαλιού χωρίς κόκαλο

18,4619,37
  • Κρέας για κοκκινιστό στην κατσαρόλα και ψητο στο φούρνο Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Tex-mex Chicken Goujon

22,95
Τρυφερά φιλετάκια από στήθος κοτόπουλου παναρισμένα σε τραγανή γαλέτα με νιφάδες καλαμποκιού και εκχυλίσματα μπαχαρικών του αμερικάνικου νότου, δίνουν την αίσθηση της περιπέτειας.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Panzarotti rosa al salmone

14,90
Με αυγό και άρωμα καπνιστού σολομού, γεμιστά με σολομό, τυρί ρικότα, παρμεζάνα ρετζιάνο, γκράνα παντάνο και μπαχαρικά

Διακριτικά Ποτηριών Party People

8,00
12 απίθανοι χαρακτήρες, γνωστοί ως Party People, διακοσμούν το ποτήρι σας και σας βοηθούν να το ξεχωρίσετε από τα υπόλοιπα. Εφάπτουν τέλεια σε όλα τα ποτήρια και είναι πολλαπλών χρήσεων.

Ρύζι Νυχάκι Θεσσαλονίκης 500gr

1,60
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα σαν κύριο συστατικό ή σαν συνοδευτικό. Υψηλή ποιότητά με την αναμφισβήτητη διατροφική αξία. Πλούσιο σε Κ, Μg, Pb, Fe και βιταμίνες Β και Ε. Θρεπτική αξία ανα 100gr :
Ενέργεια 350 kcal
Λιπαρά 0,5 gr
Υδατάνθρακες 80,2 gr
Φυτικές Ινες 0,38 gr
Πρωτεΐνες 6,8 gr

Φιλέτο στήθος κοτόπουλο 1Kgr

5,90
Φιλέτο απο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Καλαμάκια από Σιτάρι 21,5cm

6,80
Καλαμάκια κατασκευασμένα 100% από σιτάρι. Είναι οικολογικά, βιοδιασπώμενα, ΒPA free, χωρίς πρόσθετες ουσίες και χημικά, κατάλληλα για ζεστά και κρύα ροφήματα, με λεία επιφάνεια χωρίς πόρους, δε μαλακώνουν και δεν διαλύονται μέσα στο ποτό. Τα καλαμάκια από σιτάρι έχουν διάμετρο 4 – 6mm πάχος 0,1mm και μήκος 21,5cm αλλά μπορείτε πολύ εύκολα να μειώσετε το μήκος με ένα κοφτερό ψαλίδι. Η φυσική τους σύσταση σε συνδυασμό με τη μοναδική τους εμφάνιση, δίνει μία ρουστίκ νότα στην παρουσίαση των ποτών σας, που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο.

Τυρόπιτα ΒΙΟ της Μαριάννας

9,20
Παραδοσιακή τυρόπιτα με φύλλο απλωμένο στο χέρι, ολόκληρη Φέτα Π.Ο.Π. βιολογικής καλλιέργειας και αγνά βιολογικά υλικά. Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.  

Μπιφτέκι βουβαλίσιο

9,80
Παρασκευασμένα από κρέας Ελληνικού Βούβαλου μεγαλωμένα στην λίμνη Κερκίνη. Μέση ανάλυση θρεπτικών συστατικών ανά 100 gr
Ενέργεια 753 kj / 180Kcal
Πρωτεΐνες 16 gr
Υδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 6,4 gr 0,1 gr
Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα μονοακόρεστα πολυακόρεστα 10 gr 4,7 gr 3,9 gr 1,7 gr
Αλάτι 1,9 gr
 

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

38,8143,51
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα. Τρόπος μαγειρέματος                                                             Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα

Κιμαδόπιτα της Μαριάννας

11,40
Παραδοσιακή συνταγή κιμαδόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέρι Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.  
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…