Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος
Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο sous vide
Sweet Muffins
Βρώσιμα Καλαμάκια
Τα πρώτα βρώσιμα καλαμάκια με γεύση! Πρωτοποριακά, διατίθενται σε 5 διαφορετικά παστέλ χρώματα, με γεύση λεμόνι, φράουλα, σοκολάτα, ουδέτερο και τζίντζερ, για ευφάνταστες παρουσιάσεις κρύων ροφημάτων και cocktail.Είναι 100% οικολογικά, βιοδιασπώμενα και παραμένουν αναλλοίωτα έως και 30 λεπτά μέσα σε κρύο ποτό, ακόμη κι αν αυτό είναι fizzy. Είναι ιδανικά ως γαρνιτούρα σε ποτό και σε cocktail και δεν αλλοιώνουν καθόλου τη γεύση του. Έχουν υποαλλεργική σύσταση, 0% λιπαρά και δεν περιέχουν αλάτι. Κάθε καλαμάκι περιέχει μόλις 7 γραμμάρια ζάχαρης και μόνο 27 θερμίδες.Τα καλαμάκια sorbos είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση, αλλά παράλληλα αποτελούν μία από τις πιο ευφάνταστες προτάσεις για ένα παδικό πάρτυ, για μία βάφτιση ή τη δεξίωση ενός γάμου.Δημιουργήστε τη νέα τάση, με αυτά τα πρωτότυπα καλαμάκια και διασκεδάστε τον εαυτό σας αλλά και τους καλεσμένους σας με αυτή τη γλυκιά έκπληξη!
Ρύζι Bomba για Παέγια 1Kgr
Το "Albufera de Valencia" είναι ένα από τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στην Ισπανία. Πρόκειται για λιμνοθάλασσα γλυκού νερού που βρίσκεται μέσα σε διάφορα μεσογειακά χωριά. Επιλέγουμε το ρύζι "Arroz Bomba Olmeda Origenes" από κάποια από αυτά τα χωριά: Sollana, Silla ή Sueca.
Το "Bomba Rice" είναι μια μοναδική ποικιλία ρυζιού. Έχει ένα στρογγυλό, κοντό σιτάρι που αυξάνεται τρεις φορές σε μέγεθος όταν μαγειρεμένα. Διατηρεί όλα τα αρώματα και τις λεπτές λεπτομέρειες του πιάτου. Οι κόκκοι κλείνουν όταν μαγειρεύονται, εμποδίζοντας το ρύζι να κολλήσει και επιτρέποντας στους κόκκους να παραμείνουν χαλαρά και μαλακά. Αυτό είναι γνωστό ως "αποτέλεσμα ακορντεόν".
Συμβουλή μαγειρικής Χρησιμοποιήστε δύο φλιτζάνια και μισό για κάθε φλιτζάνι ρύζι. Ο χρόνος ψησίματος είναι περίπου πέντε λεπτά σε υψηλό, δεκαπέντε λεπτά σε χαμηλά επίπεδα. Συνιστάται να το αφήνετε να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά μετά το χρόνο μαγειρέματος.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…