Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής
Πακέτο Prime
Πακέτο BBQ 2
Πακέτο BBQ 1
Περιέχει:10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι Χειροποίητο
10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος Χειροποίητο
10 Τεμ Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο
10 Τεμ Κεμπάπ πολίτικο
2 Τεμ Λουκάνικο Πρόβειο Ελλ. Επεξεργασίας
20 Τεμ Πίττες σίτου για σουβλάκιΔώρο 6 Τεμ Croissant κακάο φουντούκι με επικάλυψη σοκολάτας 90gr
Πακέτο Burger
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Πάστα Αλμάδας 225gr
Burrata 250gr
Το Burrata είναι ένα μαλακό, φρέσκο ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αυτό το τυρί θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με φρέσκια μοτσαρέλα — και αυτό συμβαίνει επειδή το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μαλακή μοτσαρέλα.Αλλά σπάστε το και θα εκπλαγείτε ευχάριστα βρίσκοντας ένα μαλακό εσωτερικό από μικρά τυρόπηγμα και κρέμα. Στην πραγματικότητα, η ιταλική λέξη burro μεταφράζεται σε βούτυρο, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πόσο πλούσιο και κρεμώδες είναι.Αυτό το παρακμιακό τυρί προέρχεται από τη νότια Ιταλία και χρονολογείται από τις αρχές του 1900 (τουλάχιστον τέσσερις αιώνες μετά την ανάπτυξη της μοτσαρέλας). Από τότε, η burrata είναι βασικό συστατικό σε ιταλικά πιάτα όπως πίτσα, ζυμαρικά και σαλάτες Caprese. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φάτε burrata από μόνη της με λίγο ελαιόλαδο και ιταλικό ψωμί.
Αμπελοβλάσταρα τουρσί της Μαριάννας BIO 212ml
Τα βιολογικά αμπελοβλάσταρα (ή αμπελοκορφές) Μαριάννας συλλέγονται στο τέλος Μαΐου και μαγειρεύονται με τη μοναδική συνταγή της Μαριάννας Καζάκη στο βιολογικό ξίδι της οικοτεχνίας. Συσκευάζονται μαζί με το ξίδι τους, ώστε να παραμένουν γευστικά και τραγανά μέχρι να τα απολαύσετε ως συνοδευτικό στη σαλάτα σας ή και σκέτα, ως μεζέ για το τσίπουρό σας.Συστατικά: Αμπελοβλάσταρα, Ξίδι, Αλάτι.Οδηγίες Φύλαξης:
Πριν το άνοιγμα της συσκευασίας φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό σημείο, Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…