Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Κοτομπουκιές παναρισμένες

6,80
Κοτόπουλο Μπουκιές Πανέ από φιλέτο κοτόπουλο 1 Kgr Ελλάδος.

Burger Black Angus 150gr Αμερικής

34,32
Ζουμερά Μπιφτέκια για Burger  (18 Τεμ) με 100% Black Angus κρέας.

Πακέτο BBQ 2

59,00
Περιέχει: 2 Kgr Πανσετάκι χοιρινό λεπτοκομμένο 12 Τεμ Μπιφτέκι κοτόπουλο 150gr 8 Τεμ Μπιφτέκι Βουβάλι 120gr 10 Τεμ Λουκάνικο χοιρινό με μπούκουβο πικάντικο Ελλ. Επεξεργασίας 1 Τεμ Μουστάρδα Dijon 200gr Δώρο  2 Τεμ Sweet Muffins Σοκολάτα 2 Τεμ Sweet Muffins Μήλο 2 Τεμ Sweet Muffins Φρούτα του Δάσους

Φιλέτο στήθος πάπιας Γαλλίας

7,808,09
Για βέλτιστη ποιότητα, η Rougié ενσωματώνει πλήρως την παραγωγική διαδικασία πάπιας. Η Rougié εγγυάται επίσης ότι οι επιλογές κρέατος προέρχονται από πάπιες που εκτρέφονται και παχύνονται αποκλειστικά με σπόρους, μέταλλα και βιταμίνες. Όλα τα κρέατά μας είναι εγγυημένα: - Από την παχιά πάπια - 100% γαλλική προέλευση

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.

Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής

17,0120,82
Βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Εκλεκτό κομμάτι με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες. Μαλακό κομμάτι είτε είναι ολόκληρο είτε φιλεταρισμένο  με πλούσια υφή και γεύση.   Τρόπος μαγειρέματος                                                       Κάρβουνο        Ψητό           Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Ελαιόλαδο λευκής τρούφας

11,75
Ελαιόλαδο με άρωμα λευκής τρούφας, εξαιρετικής ποιότητας.

Μουστάρδα με κόκκους 200gr

3,10
Η µουστάρδα ντιζόν του οίκου Beaufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.

Croissant κακάο φουντούκι με επικ. σοκολάτα 90gr (8 Τεμ)

9,30
Οδηγίες Χρήσης: Απόψυξη των Croissant 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165οC για περίπου 16 λεπτά.

Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής

28,0630,45
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο. Τρόπος μαγειρέματος                                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Panzarotti rosa al salmone

14,90
Με αυγό και άρωμα καπνιστού σολομού, γεμιστά με σολομό, τυρί ρικότα, παρμεζάνα ρετζιάνο, γκράνα παντάνο και μπαχαρικά

Πλοκάμι Χταπόδι Μεγάλο

8,5817,91
Πλοκάμια από μεγάλο χταπόδι παραγουλιασμένα, κατεψυγμένα. Ενδείκνυται για συνταγές στη σχάρα, στο φούρνο και στην κατσαρόλα. Aποτελεί φυσική πηγή φωσφόρου, βιταμίνης Β12 και σιδήρου.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…