Νηστίσιμα – Σαρακοστιανά
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
νηστίσιμα προϊόντα
Ελαιόλαδο λευκής τρούφας
Ελαιόλαδο με άρωμα λευκής τρούφας, εξαιρετικής ποιότητας.
Βάσεις για Πεϊνιρλί
Βάσεις για Πεϊνιρλί χωρίς συντηρητικά.
Σάλτσα μαύρης τρούφας
Κρέμα μαύρης τρούφας, εξαιρετικής ποιότητας.
Γαρίδα No2 Αργεντινής 2 Kgr
Γαρίδες Αργεντινής κατεψυγμένες Νο 2.
Ντολμαδάκια BIO της Μαριάννας 200gr
Ετοιμα προς κατανάλωση.
Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παρασκευάζονται και συσκευάζονται με μεράκι και φροντίδα στο πιστοποιημένο με ISO2200:2005 εργαστήρι της Οικογένειας Καζάκη, στην νέα Γωνιά της Χαλκιδικής μόνο με τρυφερά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Πάντα με την κλασική πατροπαράδοτη συνταγή με ρύζι καρολίνα και μυρωδικά όπως φρέσκος δυόσμος, άνιθος, μαϊδανός κτλ. χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα.
Πάστα Ελιάς Καλαμών 240gr
Η πιο δημοφιλής ελληνική ελιά σε μια μορφή που κερδίζει συνέχεια καταναλωτές.
Χρησιμοποιείται σαν ορεκτικό ή σε καναπεδάκια και σάντουιτς.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Tortellini alla bolognese
Γεμιστά με γέμιση μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας
Ρύζι Παέγια 1Kgr
Το ρύζι ήρθε στην Ισπανία από την Ασία από το χέρι των Αράβων για να μείνει στη Βαλένθια, από όπου παίρνουμε το παραδοσιακό ρύζι για την Paella Olmeda Origenes. Από την ποικιλία Bahia / Senia, είναι ένας στρογγυλός κόκκος, μεσαίου μεγέθους, έχει απορρόφηση που διπλασιάζει το μέγεθός του.
Η σύνθεσή του εγγυάται την κρεμώδη υφή των κόκκων μετά το μαγείρεμα και, το σημαντικότερο, την πλήρη απορρόφηση των γεύσεων.
Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν πολύ κατάλληλο κατά την προετοιμασία οποιασδήποτε παραδοσιακής συνταγής της Βαλένθια και ιδιαίτερα της περίφημης Paella.
Συμβουλές για χρήση Θα πρέπει να μαγειρευτεί με δύο μέρη του νερού για ένα ρύζι. Ο χρόνος μαγειρέματος είναι περίπου 5 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία και 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Συνιστάται να αφήνετε να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά μετά το μαγείρεμα.
Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος
Σουβλάκι από Φιλέτο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.
Quadroni ricotta e spinaci
Γεμιστά με τυρί ricotta και σπανάκι, τυρί και μπαχαρικά.
Πάστα Ελιάς Καλαμών 240gr
Η πιο δημοφιλής ελληνική ελιά σε μια μορφή που κερδίζει συνέχεια καταναλωτές.
Χρησιμοποιείται σαν ορεκτικό ή σε καναπεδάκια και σάντουιτς.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…