Σπαλομπριζόλα βουβαλίσια με κόκκαλο
€7,85 – €8,98
- Σιτεμένη Μπριζόλα Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.
Βάρος | Μ/Δ |
---|---|
Τρόπος Συντήρησης | Κατάψυξη-18οC |
Τρόπος Μαγειρέματος | Σχάρα, Τηγάνι, Φούρνος |
Κωδικός προϊόντος:
02-20002
Κατηγορίες: Βουβάλι Κερκίνης, Κρέατα
Σχετικά προϊόντα
Tomahawk Black Angus Αυστραλίας
€69,90 – €93,90
Το όνειρο κάθε ψήστη. Σπαλομπριζόλα Γαλλικής κοπής από μοσχάρι Angus.
Εχει πάρει το όνομά της από το χαρακτηριστικό μακρύ κόκαλο το οποίο θυμίζει το τσεκούρι "tomahawk"
Υπέροχη Μπριζόλα, χυμώδες, πλούσια σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινούΤρόπος μαγειρέματος
Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο
Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού
€593,60
Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής
€40,36 – €43,80
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος
Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο sous vide