Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Μπιφτέκι βουβαλίσιο
Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!Διατίθεται κατεψυγένο.Τρόπος μαγειρέματος Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Πάστα Πράσινης Ελιάς με Αμύγδαλα 240gr
Άγρια Κάπαρη Σαντορίνης 130gr
Το φυτό της κάπαρης μεγαλώνει φυσικά ανάμεσα σε ξερολιθιές και βράχια σε απόκρημνα μέρη.
Το πλούσιο άρωμα και η χαρακτηριστική γεύση της κάπαρης δίνουν μεσογειακή νότα στη φάβα, σε σάλτσες και σε σαλάτες.
Συσκευάζεται χωρίς άλμη ή ξίδι, ώστε να παραμείνει τραγανή.
Η κάπαρη του Στατήρα, σε αντίθεση με τις περισσότερες που θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων, είναι ελληνική και προέρχεται αποκλειστικά από τα νησιά των Κυκλάδων.
Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!Διατίθεται κατεψυγένο.Τρόπος μαγειρέματος Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο
Ντολμαδάκια BIO της Μαριάννας 200gr
Ετοιμα προς κατανάλωση.Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παρασκευάζονται και συσκευάζονται με μεράκι και φροντίδα στο πιστοποιημένο με ISO2200:2005 εργαστήρι της Οικογένειας Καζάκη, στην νέα Γωνιά της Χαλκιδικής μόνο με τρυφερά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Πάντα με την κλασική πατροπαράδοτη συνταγή με ρύζι καρολίνα και μυρωδικά όπως φρέσκος δυόσμος, άνιθος, μαϊδανός κτλ. χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…