Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Σπαλομύτα Μόσχου γάλακτος Ολλανδίας

17,0031,50
Σπαλομύτα από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.

Κιμάς Μοσχαρίσιος (λάπα) 500gr Γαλλίας

5,10
Κιμάς από λάπα μόσχαρίσια με λίγο λίπος, (για μπιφτέκια).

Κεμπάπ Πολίτικο

6,90
Κεμπάπ ΠολίτικοΠαραδοσιακή Συνταγή

Μπουτάκια πάπιας (Confit de canard) Γαλλίας 4 Τεμ

35,80
Υπέροχα μπουτάκια πάπιας Moulard σιγομαγειρεμένα με το ίδιο τους το λίπος και με προσθήκη μπαχαρικών. Χρειάζονται μόνον ελαφρύ πέρασμα σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά για να απολαύσετε την μεστή γεύση και το άρωμά τους.

Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

593,60
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Λουκάνικα Chorizo Iberico Ωρίμανσης 24 μηνών πέταλο 400gr

7,15
Ένα νοστιµότατο τσορίθο, µε κόκκινη πιπεριά και µπαχαρικά Το ιβηρικό χαµόν (χοιροµέρι) προέρχεται από ιβηρικά (pata negra – µε µαύρη οπλή) χοιρίδια που κατάγονται από το αγριογούρουνο, θρεµµένα µε βελανίδια. Το τσορίθο είναι ένα ισπανικό λουκάνικο αρωµατισµένο µε κόκκινες πιπεριές. Το λουκάνικο αυτό το «para tapear» (για τάπα) κόβεται σε φέτες και τρώγεται ως «τάπα» (µεζές), σερβιρισµένο αµαγείρευτο πάνω σε ψωµί.

Πακέτο Prime

140,00
Περιέχει:2 Τεμ Ribeye Usa 400gr 3 Kgr Inside Skirt 2 Τεμ T-Bone μόσχου γάλακτοςΔώρο 6 Τεμ Croissant Κρέμα Σταφίδα

Στήθος Πάπιας καπνιστό σε φέτες Γαλλίας

10,8021,60
Φιλέτο από πάπιες ταϊσμένες με δημητριακά της ράτσας moulard μεγαλωμένες για την παραγωγή φουά γκρα. Τρυφερό κρέας από το στήθος της πάπιας ελαφρά καπνιστό και πασπαλισμένο με πιπέρι και μπαχαρικά.Διατίθεται σε φέτες σε συσκευασία 90gr και 280gr/340gr.H Rougie θεωρείται καρυφαία εταιρεία στην παραγωγή "παχυσύκωτου" και προϊόντων πάπιας και χήνας.
η igourmet επίσης προτείνει

Grana Padano Flakes 1Kgr

22,55
Το Grana Padano είναι ένα τυρί που προέρχεται από την κοιλάδα του ποταμού Πάδου στη βόρεια Ιταλία και μοιάζει με το τυρί Parmigiano Reggiano. Υπάρχουν λιγότερο αυστηροί κανονισμοί που διέπουν την παραγωγή του σε σύγκριση με το Parmigiano Reggiano. Ενα σκληρό τυρί με εύθρυπτη υφή παρασκευάζεται με μη παστεριωμένο αγελαδινό γάλα που είναι ημιαποβουτυρωμένο μέσω μιας φυσικής διαδικασίας κρέμας. Για να διατηρηθεί η αυθεντικότητα των διαδικασιών παραγωγής και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του τυριού, το Grana Padano έχει καταχωριστεί ως Γεωγραφική Ένδειξη στην Ιταλία από το 1954 και ως προστατευόμενη ονομασία προέλευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΠΟΠ) από το 1996.

Ρύζι Αρμπόριο 1Kgr Rustichella D’Abruzzo

9,50
To Arborio ρύζι γεννήθηκε το 1946 από υβριδική πρόσμειξη μεταξύ των ποικιλιών Vialone nano και Lady Wright. Είναι ένα ρύζι επιλεγμένο από τους καλύτερους ορυζώνες με το μεγαλύτερο επίμηκες κόκκο όχι μόνο σε σύγκριση με τα ιταλικά ρύζια, αλλά επίσης όσον αφορά το ρύζι που παράγεται παγκοσμίως. Arborio είναι μία από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται κυρίως στην κοιλάδα του Πάδου, είναι καλά προσαρμοσμένη στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Κατά την προετοιμασία οι κόκκοι μαγειρεύονται τέλεια και ομοιόμορφα διατηρώντας τον πυρήνα του "δοντιού". Είναι πλούσια σε άμυλο και εγγυάται μια εξαιρετική αποβουτύρωση. Το ρύζι Arborio είναι ιδανικό για ριζότο.

Mini Potato Donuts

11,15
Τα Mini Donuts περιέχουν νόστιμη ζύμη πατάτας και αποτελούν ένα τέλειο αλμυρό ή γλυκό σνακ ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να το γαρνίρετε.

Σπανακοτυρόπιτα ΒΙΟ της Μαριάννας

9,90
Παραδοσιακή σπανακοτυρόπιτα με φύλλο απλωμένο στο χέρι, φρέσκο βιολογικό σπανάκι, αυθεντική ολόκληρη Φέτα Π.Ο.Π. και αγνά υλικά.Παράγεται και συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. 

Μουστάρδα Hot English 200gr

3,30
Η µουστάρδα ντιζόν με πιπερία εσπελέτ αλλά Αγγλική του οίκου Beufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας και από την αψάδα της αυθεντικής γεύσης της πιπεριάς εσπελετ. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.

Κοντοσούβλι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο

12,0032,00
Μαριναρισμένο Κοντοσούβλι Κοτόπουλο περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα (3Kgr) ή σε καλαμάκι (1Kgr).

Ντολμαδάκια της Μαριάννας 200gr

4,60
Ετοιμα προς κατανάλωση.Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παρασκευάζονται και συσκευάζονται με μεράκι και φροντίδα στο πιστοποιημένο με ISO2200:2005 εργαστήρι της Οικογένειας Καζάκη, στην νέα Γωνιά της Χαλκιδικής μόνο με τρυφερά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Πάντα με την κλασική πατροπαράδοτη συνταγή με ρύζι καρολίνα και μυρωδικά όπως φρέσκος δυόσμος, άνιθος, μαϊδανός κτλ. χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα. 
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…