Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Μπιφτέκι βουβαλίσιο

9,80
Παρασκευασμένα από κρέας Ελληνικού Βούβαλου μεγαλωμένα στην λίμνη Κερκίνη. Μέση ανάλυση θρεπτικών συστατικών ανά 100 gr
Ενέργεια 753 kj / 180Kcal
Πρωτεΐνες 16 gr
Υδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα 6,4 gr 0,1 gr
Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα μονοακόρεστα πολυακόρεστα 10 gr 4,7 gr 3,9 gr 1,7 gr
Αλάτι 1,9 gr
 

Σπαλομπριζόλα Μοσχαρίσια 650 gr Γαλλίας

8,10
Τρυφερή Σταυλίσια Μπριζόλα από μοσχάρι 12 μηνών.

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

38,8143,51
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα. Τρόπος μαγειρέματος                                                             Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα

Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής

18,8723,08
Βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Εκλεκτό κομμάτι με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες. Μαλακό κομμάτι είτε είναι ολόκληρο είτε φιλεταρισμένο  με πλούσια υφή και γεύση.   Τρόπος μαγειρέματος                                                       Κάρβουνο        Ψητό           Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Γαρδουμπάκι παραδοσιακό 3 x 250 gr

7,30
3 Τεμ Παραδοσιακά Γαρδουμπάκια 250 gr για Φούρνο.

Μπιφτέκι για burger 150gr

22,95
Ζουμερά Μπιφτέκια για Burger  (18 Τεμ)

Πακέτο BBQ 1

41,00
Περιέχει: 10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι Χειροποίητο 10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος  Χειροποίητο 10 Τεμ Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο 10 Τεμ Κεμπάπ πολίτικο 2 Τεμ Λουκάνικο Πρόβειο Ελλ. Επεξεργασίας 20 Τεμ Πίττες σίτου για σουβλάκι Δώρο  2 Τεμ Sweet Muffins Σοκολάτα 2 Τεμ Sweet Muffins Καραμέλα 2 Τεμ Sweet Muffins Φρούτα του Δάσους

Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής

32,8635,66
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο. Τρόπος μαγειρέματος                                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Μουστάρδα Dijon 200gr

3,10
Η μουστάρδα αυτή, είναι μία από τις αποκλειστικές σπεσιαλιτέ στη σειρά προϊόντων του οίκου Clovis. Η κρασάτη γεύση, η γεμάτη και μεταξωτή υφή της είναι πολύ χαρακτηριστικά. Η αυθεντικότητά της απορρέει από την ευγένεια των υλικών της, ειδικά από το ξίδι Καμπανίας, καθώς και από το απόσταγμα καμπανίτη οίνου. Η χρήση της μπορεί να γενικευθεί σε όλα τα καρυκεύματα. Iδανική για τη συνοδεία κρέατος, καθώς και για το μίγμα οποιουδήποτε τύπου λαδόξιδου. Η μουστάρδα σαμπάνιας Reims υπάρχει κάτω από την επωνυμία Clovis από το 1976, αλλά δημιουργήθηκε πολύ νωρίτερα από τον κ. Seizelet, σε μια μονάδα παραγωγής κοντά στο Epernay και πουλιόταν με τη μάρκα Florida, η οποία μετονομάστηκε για να θυμίζει τη καταγωγή της από την γαλλική Καμπανία. O Clovis ήταν ο πρώτος βασιλιάς των Φράγκων που βαφτίστηκε στη πόλη της Reims.

Βρώσιμα Καλαμάκια

45,00
Τα πρώτα βρώσιμα καλαμάκια με γεύση! Πρωτοποριακά, διατίθενται σε 5 διαφορετικά παστέλ χρώματα, με γεύση λεμόνι, φράουλα, σοκολάτα, ουδέτερο και τζίντζερ, για ευφάνταστες παρουσιάσεις κρύων ροφημάτων και cocktail. Είναι 100% οικολογικά, βιοδιασπώμενα και παραμένουν αναλλοίωτα έως και 30 λεπτά μέσα σε κρύο ποτό, ακόμη κι αν αυτό είναι fizzy. Είναι ιδανικά ως γαρνιτούρα σε ποτό και σε cocktail και δεν αλλοιώνουν καθόλου τη γεύση του. Έχουν υποαλλεργική σύσταση, 0% λιπαρά και δεν περιέχουν αλάτι. Κάθε καλαμάκι περιέχει μόλις 7 γραμμάρια ζάχαρης και μόνο 27 θερμίδες. Τα καλαμάκια sorbos είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση, αλλά παράλληλα αποτελούν μία από τις πιο ευφάνταστες προτάσεις για ένα παδικό πάρτυ, για μία βάφτιση ή τη δεξίωση ενός γάμου. Δημιουργήστε τη νέα τάση, με αυτά τα πρωτότυπα καλαμάκια και διασκεδάστε τον εαυτό σας αλλά και τους καλεσμένους σας με αυτή τη γλυκιά έκπληξη!

Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής

18,8723,08
Βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Εκλεκτό κομμάτι με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες. Μαλακό κομμάτι είτε είναι ολόκληρο είτε φιλεταρισμένο  με πλούσια υφή και γεύση.   Τρόπος μαγειρέματος                                                       Κάρβουνο        Ψητό           Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Αχιβάδες 500 gr

4,40
Αχιβάδες προ-βρασμένες κατεψυγμένες.    

Γαρίδα No1 Αργεντινής 2 Kgr

33,95
Γαρίδες Αργεντινής κατεψυγμένες Νο 1.  

Πακέτο BBQ 2

59,00
Περιέχει: 2 Kgr Πανσετάκι χοιρινό λεπτοκομμένο 12 Τεμ Μπιφτέκι κοτόπουλο 150gr 8 Τεμ Μπιφτέκι Βουβάλι 120gr 10 Τεμ Λουκάνικο χοιρινό με μπούκουβο πικάντικο Ελλ. Επεξεργασίας 1 Τεμ Μουστάρδα Dijon 200gr Δώρο  2 Τεμ Sweet Muffins Σοκολάτα 2 Τεμ Sweet Muffins Μήλο 2 Τεμ Sweet Muffins Φρούτα του Δάσους

Ντολμαδάκια ΒΙΟ της Μαριάννας 300gr

10,85
Τα Βιολογικά ντολμαδάκια της Μαριάννας είναι ντολμαδάκια χωρίς κιμά. ενώ ο χυμός λεμονιού είναι φρεσκοστυμμένος. Δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό.  

Μουστάρδα Hot English 200gr

3,10
Η µουστάρδα ντιζόν με πιπερία εσπελέτ αλλά Αγγλική του οίκου Beufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας και από την αψάδα της αυθεντικής γεύσης της πιπεριάς εσπελετ. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…