Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Στήθος Πάπιας καπνιστό σε φέτες Γαλλίας

10,8021,60
Φιλέτο από πάπιες ταϊσμένες με δημητριακά της ράτσας moulard μεγαλωμένες για την παραγωγή φουά γκρα. Τρυφερό κρέας από το στήθος της πάπιας ελαφρά καπνιστό και πασπαλισμένο με πιπέρι και μπαχαρικά.Διατίθεται σε φέτες σε συσκευασία 90gr και 280gr/340gr.H Rougie θεωρείται καρυφαία εταιρεία στην παραγωγή "παχυσύκωτου" και προϊόντων πάπιας και χήνας.

Κεμπάπ βουβαλίσιο

8,00
  • Παρασκεύζεται με κιμά από βουβάλι, αναμεμειγμένο με μπαχαρικά, κρεμμύδι, μαϊντανό και φρέσκα χωριάτικα αυγά

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

32,90185,10
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση.Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Συκώτι Χήνας σε φέτες (Goose Foie Gras) 2 x 40gr Γαλλίας

20,30
Συκώτι πάπιας κομμένο σε φέτες σε συσκευασία δώρου.

Κοντοσούβλι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο

12,0032,00
Μαριναρισμένο Κοντοσούβλι Κοτόπουλο περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα (3Kgr) ή σε καλαμάκι (1Kgr).

Κρέας βουβαλιού χωρίς κόκαλο

18,4619,37
  • Κρέας για κοκκινιστό στην κατσαρόλα και ψητο στο φούρνο Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Συκώτι πάπιας σε φέτες 40gr (Foie Gras Escalop) Γαλλίας 1Kgr

99,00
Συκώτι πάπιας ROUGIE ειδικά επεξεργασμένο για να μειωθεί το εργατικό κόστος και ιδανικό για παρασκευή σωτέ φουα γκρα αφού είναι κομμένο σε φέτες ισόπαχες περίπου 40γρ. Έχουν αφαιρεθεί οι φλέβες και οι μεμβράνες. Δίχως φύρα 100% απόδοση με 3% φύρα από την διαχείρηση του. Οικονομία και αποτελεσματικότητα.
η igourmet επίσης προτείνει

Καπνιστός Σολωμός 150gr

21,50
Καρδιά φιλέτου από Ιρλανδέζικο φρεσκοαλευμένο σολομό της περιοχής του KERRY. Καπνίζεται με ξύλα βελανιδιάς και αλάτίζεται με ατόφιο θαλασσινό αλάτι. Η Kenmare Select ξεκίνησε με μία επιθυμία: να δημιουργήσει ένα καπνιστό σολομό που θα άξιζε να εκτιμήσει τους γαστρονόμους σε όλο τον κόσμο». Λιάμ Κουίνλαν, Ιδιοκτήτης Το Kenmare Select ξεκίνησε από τον βραβευμένο σεφ Rémy Benoit το 1991. Ο Rémy γεννήθηκε στη Γαλλία και εργάστηκε στη βιομηχανία για 40 χρόνια και προσχώρησε στο Hilton International Hotels αφού ολοκλήρωσε το BA στη διαχείριση ξενοδοχείων από το Glion της Ελβετίας. Η επιθυμία του Rémy για μια πιο πρακτική προσέγγιση στην γαστρονομία, οδήγησε στην ίδρυση του Rémy's House το 1982. Με έδρα το Kenmare (Ιρλανδία), το εστιατόριο αυτό ήταν μια άμεση επιτυχία με καταχωρίσεις στους οδηγούς Michelin, Egon Ronay και Good Food Guide. Εκεί ανέπτυξε αυτό που θα γινόταν η γεύση υπογραφής του Kenmare Select Smoked Salmon

Πανετόνε με λευκή σοκολάτα Limited Edition 1Kgr

39,50
Πανετόνε με γέμιση Λευκή Σοκολάτα. Η ζύμη είναι εμπλουτισμένη με νόστιμες σταγόνες λευκής σοκολάτας και καλυμμένο με γλάσο και μπούκλες λευκής σοκολάτας. Το ειδικό μας συστατικό για τη δημιουργία ενός Panettone υψηλής ποιότητας είναι το πολύτιμο Pasta Madre, ένα μαλακό και φυσικό sourdough που παράγεται από το νερό και το αλάτι, που αναμειγνύεται με νερό, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά. Αυτή η ζύμη ζυμώνεται πρώτα για τουλάχιστον δύο ώρες και στη συνέχεια ζυμώνεται και ζυμώνεται με τις ίδιες μεθόδους για άλλες δύο φορές, μέχρι να είναι έτοιμη για το μαγείρεμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ μαλακή και αρωματική Panettone που δοξάζει τις αισθήσεις της οσμής και της γεύσης. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη κομψότητα και φινέτσα, ένα άγγιγμα της τελειότητα

Λουκάνικα Ιβηρικά Φρέσκα για Ψητά Olmeda 320gr

5,90
Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα συγχώνευσης του λαμπρού λατινοαμερικανικού πολιτισμού. Κατασκευάστηκε στο Arbizu (Navarra) με το πιο ευγενές κρέας του χοίρου, το οποίο μετά τη σάλτσα ζυμώνεται με άσπρο και μαύρο πιπέρι, αλάτι, σκόρδο και φυσικά μπαχαρικά και στη συνέχεια αφήνεται στον αέρα για 4 ή 5 ημέρες. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Σημείωση γευσιγνωσίας : Καφέ-ροζ χρώμα, είναι ομοιογενείς, ομαλές και συμπαγείς. Με κυλινδρικό σχήμα, είναι δεμένα. Στη μύτη, επισημαίνει εξαιρετικά αρώματα σε πιπέρι και βότανα της χώρας. Στο στόμα, έχει μια σταθερή και πολύ ευχάριστη υφή με έντονη γεύση πιπεριού και άγριων βοτάνων.Τρόπος μαγειρέματος : τηγανητό, ψητό, φούρνο, στιφάδο κλπ.

                           

Κάρβουνο        Τηγάνι           Φούρνο

Croissant Βουτύρου 90gr (8 Τεμ)

6,00
Οδηγίες Χρήσης: Απόψυξη των Croissant 20 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165οC για περιπου 16 λεπτά.

Buffalo Chicken Wings 2,5Κgr

19,85
Λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες πικάντικα με τον Αμερικάνικο παραδοσιακό τρόπο.Το αδιαφιλονίκητο finger για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.κατάλληλο για BBQ και Σχάρα.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…