Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Κεμπάπ Πολίτικο

6,90
Κεμπάπ Πολίτικο Παραδοσιακή Συνταγή

Μπιφτέκι για burger 150gr

22,95
Ζουμερά Μπιφτέκια για Burger  (18 Τεμ)

Σπαλομπριζόλα βουβαλίσια με κόκκαλο

7,858,98
  • Σιτεμένη Μπριζόλα Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Μπριζόλα T-BONE Μόσχου γάλακτος 450gr Ολλανδίας

7,60
Τρυφερή Μπριζόλα T-Bone από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.

Γαρδουμπάκι παραδοσιακό 3 x 250 gr

7,30
3 Τεμ Παραδοσιακά Γαρδουμπάκια 250 gr για Φούρνο.

Κρέας βουβαλιού χωρίς κόκαλο

18,4619,37
  • Κρέας για κοκκινιστό στην κατσαρόλα και ψητο στο φούρνο Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Γαρδουμπάκι παραδοσιακό 3 x 250 gr

7,30
3 Τεμ Παραδοσιακά Γαρδουμπάκια 250 gr για Φούρνο.

Antipasto Mediterraneo

6,05
Μιξ Αλλαντικών με Αρωμα Μεσογείου Περιέχει: Prosciutto Crudo al Peperoncino, Capocollo, Spianata Piccante, Salame al Peperoncino

Sweet Muffins

4,80
Οδηγίες Χρήσης: Αποψύξτε τα Muffins 2 ώρες πριν την κατανάλωση στην αρχική τους συσκευασία. Μετά την απόψυξη, το προϊόν θα κρατήσει μέχρι 4 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου.

Πίττες Ολικής για Σουβλάκια 750gr

1,88
Μεγάλες χειροποίητες πίττες  ολικής  για σουβλάκια χωρίς συντηρητικά.

Olio al Tartufo bianco in Tube

11,50
Ελαιόλαδο με άρωμα λευκής τρούφας, εξαιρετικής ποιότητας σε σωληνάριο 40ml.

Καπνιστός Σολωμός 150gr

23,80
Καρδιά φιλέτου από Ιρλανδέζικο φρεσκοαλευμένο σολομό της περιοχής του KERRY. Καπνίζεται με ξύλα βελανιδιάς και αλάτίζεται με ατόφιο θαλασσινό αλάτι. Η Kenmare Select ξεκίνησε με μία επιθυμία: να δημιουργήσει ένα καπνιστό σολομό που θα άξιζε να εκτιμήσει τους γαστρονόμους σε όλο τον κόσμο». Λιάμ Κουίνλαν, Ιδιοκτήτης Το Kenmare Select ξεκίνησε από τον βραβευμένο σεφ Rémy Benoit το 1991. Ο Rémy γεννήθηκε στη Γαλλία και εργάστηκε στη βιομηχανία για 40 χρόνια και προσχώρησε στο Hilton International Hotels αφού ολοκλήρωσε το BA στη διαχείριση ξενοδοχείων από το Glion της Ελβετίας. Η επιθυμία του Rémy για μια πιο πρακτική προσέγγιση στην γαστρονομία, οδήγησε στην ίδρυση του Rémy's House το 1982. Με έδρα το Kenmare (Ιρλανδία), το εστιατόριο αυτό ήταν μια άμεση επιτυχία με καταχωρίσεις στους οδηγούς Michelin, Egon Ronay και Good Food Guide. Εκεί ανέπτυξε αυτό που θα γινόταν η γεύση υπογραφής του Kenmare Select Smoked Salmon

Αχιβάδες 500 gr

4,40
Αχιβάδες προ-βρασμένες κατεψυγμένες.    

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

44,0558,30
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση. Τρόπος μαγειρέματος                                            Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Μουστάρδα με κόκκους 200gr

3,10
Η µουστάρδα ντιζόν του οίκου Beaufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…