Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Σεφταλιά Κυπριακή 6 Τεμ

4,20
Η σεφταλιά είναι ένα δημοφιλές παραδοσιακό κυπριακό φαγητό. Αποτελείται από μείγμα χοιρινού κιμά, ψιλοκομμένου κρεμμυδιού, μαϊντανού, κανέλας, αλάτι, κύμινου (στην κυπριακή διάλεκτο αρτυσιά) και μαύρο πιπέρι. Τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης με τα σουβλάκια, αφού όταν ψηθούν, τότε μπαίνουν σε ζεστή κυπριακή πίτα μαζί με κομμένη ντομάτα, αγγουράκι, κρεμμύδι, λεπτοκομμένο λάχανο και μαϊντανό. Απαραίτητα στην πίτα τοποθετείται και μισό λεμόνι.

Μπούτι κοτόπουλο (κοπανάκι)

0,80
Ψήνεται πασπαλισμένο με αρωματικά ή μαριναρισμένο, στον φούρνο ή στην σχάρα.

Κοντοσούβλι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο 3Kgr

23,50
Μαριναρισμένο Κοντοσούβλι Κοτόπουλο περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.

Σουβλάκι Χοιρινό Χειροποίητο

6,60
Σουβλάκι χειροποίητο 100gr από λαιμό χοιρινό.

Κρέας βουβαλιού χωρίς κόκαλο

18,4619,37
  • Κρέας για κοκκινιστό στην κατσαρόλα και ψητο στο φούρνο Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Γαρδουμπάκι παραδοσιακό 3 x 250 gr

7,30
3 Τεμ Παραδοσιακά Γαρδουμπάκια 250 gr για Φούρνο.

Φιλέτο στήθος κοτόπουλο 1Kgr

5,90
Φιλέτο απο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.
η igourmet επίσης προτείνει

Ποντίκι Μοσχαρίσιο Γαλλίας

9,50
Τρυφερό ποντίκι μοσχαρίσιο ιδανικό για παιδικό γέυμα.

Pecorino pepato με μαύρο Πιπέρι

23,25
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί παραδοσιακής συνταγής με πλούσιο άρωμα και χαρακτηριστική αλμυρή, πικάντικη γεύση. Παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο πρόβειο γάλα.

Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

593,60
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μαριάννας

11,00
Παραδοσιακή συνταγή κολοκθόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέρι, και γλυκιά, κίτρινη κολοκύθα. Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.  

Japanese Yakitori 15gr

24,45
Μίνι σουβλάκι από φιλέτο κοτόπουλου, με αίσθηση του καπνιστού, περιχυμένο με σως BBQ. Μιά γκουρμέ πρόταση από την Ανατολή. Η παγωμένη Μπύρα , ο ιδανικος συνοδός.

Ρύζι Παέγια 1Kgr

4,80
Το ρύζι ήρθε στην Ισπανία από την Ασία από το χέρι των Αράβων για να μείνει στη Βαλένθια, από όπου παίρνουμε το παραδοσιακό ρύζι για την Paella Olmeda Origenes. Από την ποικιλία Bahia / Senia, είναι ένας στρογγυλός κόκκος, μεσαίου μεγέθους, έχει απορρόφηση που διπλασιάζει το μέγεθός του. Η σύνθεσή του εγγυάται την κρεμώδη υφή των κόκκων μετά το μαγείρεμα και, το σημαντικότερο, την πλήρη απορρόφηση των γεύσεων. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν πολύ κατάλληλο κατά την προετοιμασία οποιασδήποτε παραδοσιακής συνταγής της Βαλένθια και ιδιαίτερα της περίφημης Paella. Συμβουλές για χρήση Θα πρέπει να μαγειρευτεί με δύο μέρη του νερού για ένα ρύζι. Ο χρόνος μαγειρέματος είναι περίπου 5 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία και 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Συνιστάται να αφήνετε να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά μετά το μαγείρεμα.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…