Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Φιλέτο στήθος πάπιας Γαλλίας

10,7014,85
Για βέλτιστη ποιότητα, η Rougié ενσωματώνει πλήρως την παραγωγική διαδικασία πάπιας. Η Rougié εγγυάται επίσης ότι οι επιλογές κρέατος προέρχονται από πάπιες που εκτρέφονται και παχύνονται αποκλειστικά με σπόρους, μέταλλα και βιταμίνες. Όλα τα κρέατά μας είναι εγγυημένα: -Από την παχιά πάπια - 100% γαλλική προέλευση

Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής

23,4028,60
Βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Εκλεκτό κομμάτι με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες. Μαλακό κομμάτι είτε είναι ολόκληρο είτε φιλεταρισμένο  με πλούσια υφή και γεύση. Τρόπος μαγειρέματος                                                     Κάρβουνο        Ψητό           Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Ribeye Black Angus Αμερικής

24,2027,50
Μία από τις πιο περιζήτητες κοπές μοσχαρίσιου κρέατος. Πρόκειται για την καρδιά της σπαλομπριζόλας άνευ οστών σε ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος Black Angus. Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία και τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του.Τρόπος μαγειρέματος                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο  

Κιμάς Μοσχαρίσιος (Ελιά) 500gr Γαλλίας

5,40
Κιμάς από ελιά ή σπάλα μόσχαρίσια άπαχος.

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος

8,10
Χειροποίητο Σουβλάκι από Φιλέτο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής

40,3643,80
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος                                                        Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

49,4055,30
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα.Τρόπος μαγειρέματος                                                            Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα
η igourmet επίσης προτείνει

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος

8,10
Χειροποίητο Σουβλάκι από Φιλέτο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Χοιρινά παιδάκια Προψημένα Ιταλίας

12,15
Σιδηρόδρομος χοιρινός προψημένος. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

29,9058,50
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!Διατίθεται κατεψυγένο.Τρόπος μαγειρέματος                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Parmigiano Reggiano 24M

7,20
Το Parmigiano Reggiano παρασκευάζεται από μη παστεριωμένο αγελαδινό γάλα. Το πλήρες γάλα του πρωινού αρμέγματος αναμειγνύεται με το φυσικά αποβουτυρωμένο γάλα (το οποίο παρασκευάζεται κρατώντας το γάλα σε μεγάλες ρηχές δεξαμενές για να διαχωρίζεται η κρέμα) του αρμέγματος του προηγούμενου απογεύματος, με αποτέλεσμα ένα μέρος αποβουτυρωμένο μείγμα. Αυτό το μείγμα αντλείται σε δοχεία με επένδυση χαλκού, τα οποία θερμαίνονται ομοιόμορφα και συνεισφέρουν ιόντα χαλκού στο μείγμα.Το Parmigiano Reggiano συνήθως τρίβεται πάνω από πιάτα ζυμαρικών, ανακατεύεται σε σούπες και ριζότο και τρώγεται μόνο του. Συχνά ξυρίζεται ή τρίβεται πάνω από άλλα πιάτα όπως σαλάτες.Μισός τροχός τυρί Parmigiano Reggiano σερβίρεται σε ένα τραπέζι. Μισός τροχός τυριού Parmigiano Reggiano σκαλισμένο με μαχαίρι παρμεζάνας και κοινόχρηστο πιρούνι Τα κομμάτια και τα κομμάτια από τα πιο σκληρά μέρη της κρούστας (ονομάζονται επίσης φλοιοί) μερικές φορές σιγοβράζονται σε σούπες, ζωμούς και σάλτσες για να προσθέσουν γεύση. Μπορούν επίσης να ψηθούν και να καταναλωθούν ως σνακ αν δεν έχουν κερί πάνω τους. Μπορούν επίσης να εγχυθούν σε ελαιόλαδο ή να χρησιμοποιηθούν σε καλάθι ατμού ενώ μαγειρεύετε στον ατμό λαχανικά

Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

593,60
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Μουστάρδα Hot English 200gr

3,30
Η µουστάρδα ντιζόν με πιπερία εσπελέτ αλλά Αγγλική του οίκου Beufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας και από την αψάδα της αυθεντικής γεύσης της πιπεριάς εσπελετ. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…