Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

18,8336,93
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι! Διατίθεται κατεψυγένο. Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Σεφταλιά Κυπριακή 6 Τεμ

4,20
Η σεφταλιά είναι ένα δημοφιλές παραδοσιακό κυπριακό φαγητό. Αποτελείται από μείγμα χοιρινού κιμά, ψιλοκομμένου κρεμμυδιού, μαϊντανού, κανέλας, αλάτι, κύμινου (στην κυπριακή διάλεκτο αρτυσιά) και μαύρο πιπέρι. Τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης με τα σουβλάκια, αφού όταν ψηθούν, τότε μπαίνουν σε ζεστή κυπριακή πίτα μαζί με κομμένη ντομάτα, αγγουράκι, κρεμμύδι, λεπτοκομμένο λάχανο και μαϊντανό. Απαραίτητα στην πίτα τοποθετείται και μισό λεμόνι.

Ribeye Black Angus Αμερικής

20,8323,80
Μία από τις πιο περιζήτητες κοπές μοσχαρίσιου κρέατος. Πρόκειται για την καρδιά της σπαλομπριζόλας άνευ οστών σε ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος Black Angus. Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία και τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του. Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο    

Πακέτο Prime

140,00
Περιέχει: 2 Τεμ Ribeye Usa 400gr 3 Kgr Inside Skirt 2 Τεμ T-Bone μόσχου γάλακτος Δώρο  6 Τεμ Croissant Κρέμα Σταφίδα

Χοιρινό Κότσι Προψημένο Ιταλίας

8,70
Κότσι χοιρινό προψημένο. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.

Κιμάς Μοσχαρίσιος (λάπα) 500gr Γαλλίας

4,50
Κιμάς από λάπα μόσχαρίσια με λίγο λίπος, (για μπιφτέκια).

Tomahawk Black Angus Αυστραλίας

51,7269,53
Το όνειρο κάθε ψήστη. Σπαλομπριζόλα Γαλλικής κοπής από μοσχάρι Angus. Εχει πάρει το όνομά της από το χαρακτηριστικό μακρύ κόκαλο το οποίο θυμίζει το τσεκούρι "tomahawk" Υπέροχη Μπριζόλα, χυμώδες, πλούσια σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού Τρόπος μαγειρέματος                                            Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Κοτόπουλο ρολό γεμιστό

12,6514,50
Ολόκληρο το κοτόπουλο ρολό γεμιστό με τυρί, μπέικον και πιπεριά.
  • Νοστιμότατο στον φούρνο ή στην γάστρα με πατάτες
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Tomahawk Black Angus Αυστραλίας

51,7269,53
Το όνειρο κάθε ψήστη. Σπαλομπριζόλα Γαλλικής κοπής από μοσχάρι Angus. Εχει πάρει το όνομά της από το χαρακτηριστικό μακρύ κόκαλο το οποίο θυμίζει το τσεκούρι "tomahawk" Υπέροχη Μπριζόλα, χυμώδες, πλούσια σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού Τρόπος μαγειρέματος                                            Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Πίττες για Σουβλάκια 750gr

1,48
Μεγάλες χειροποίητες πίττες για σουβλάκια χωρίς συντηρητικά.

Βάση Pizza 30cm

5,91
Βάση Πίτσας ψημένη σε ξυλόφουρνο.

Κιμαδόπιτα της Μαριάννας

12,40
Παραδοσιακή συνταγή κιμαδόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέρι Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.  

Croissant Βουτύρου 90gr (8 Τεμ)

6,00
Οδηγίες Χρήσης: Απόψυξη των Croissant 20 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165οC για περιπου 16 λεπτά.

Γαρίδες Torbedos

9,10
Γαρίδα παναρισμένη σε μείγμα βουτύρου τεμπούρα. Έντεχνο σμίξιμο θάλασσας και γής.

Μουστάρδα Hot English 200gr

3,10
Η µουστάρδα ντιζόν με πιπερία εσπελέτ αλλά Αγγλική του οίκου Beufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας και από την αψάδα της αυθεντικής γεύσης της πιπεριάς εσπελετ. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.

Amarena Cherries gourmet

6,30
Άγρια κεράσια Amarena μέσα σε σιρόπι. Πρόκειται για πλούσια και έντονα γευστικά κεράσια από την επαρχία της Emilia-Romagna. Είναι τα πιο δημοφιλή κεράσια σε όλη την Ευρώπη. Παράγονται από την οικογένεια Fabbri από το 1905 με τη μυστική αρχική συνταγή του ιδρυτή της εταιρίας, Gennaro Fabbri. Έχουν σκούρο κόκκινο χρώμα, γλυκιά και ελαφρώς πικρή γεύση και διατηρούνται μέσα σε πλούσιο σιρόπι από χυμό των κερασιών Amarena. Χρησιμοποιούνται ως toppings σε γλυκά και παγωτά, αλλά και ως συστατικό σε ποτά, aperitifs και σε cocktails για το ιδιαίτερο χρώμα και τη γεύση τους.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…