Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

 

Ribeye Black Angus Αμερικής

20,8323,80
Μία από τις πιο περιζήτητες κοπές μοσχαρίσιου κρέατος. Πρόκειται για την καρδιά της σπαλομπριζόλας άνευ οστών σε ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος Black Angus. Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία και τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του. Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο    

Χοιρινό Κότσι Προψημένο Ιταλίας

8,70
Κότσι χοιρινό προψημένο. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.

Κοντοσούβλι Χοιρινό Μαριναρισμένο 3Kgr

27,50
Μαριναρισμένο Χοιρινό Κοντοσούβλι περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.

Φιλέτο στήθος κοτόπουλο 1Kgr

5,90
Φιλέτο απο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Μπουτάκι πάπιας Γαλλίας

12,50
Tα μπουτάκια πάπιας ROUGIE είναι από πάπιες MOULARD που ταΐζονται με δημητριακά και καλαμπόκι για την παρασκευή παχύ συκωτιού.

Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής

18,8723,08
Βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Εκλεκτό κομμάτι με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες. Μαλακό κομμάτι είτε είναι ολόκληρο είτε φιλεταρισμένο  με πλούσια υφή και γεύση.   Τρόπος μαγειρέματος                                                       Κάρβουνο        Ψητό           Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι

7,35
Σουβλάκι από Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Ντολμαδάκια BIO της Μαριάννας 200gr

5,10
Ετοιμα προς κατανάλωση. Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παρασκευάζονται και συσκευάζονται με μεράκι και φροντίδα στο πιστοποιημένο με ISO2200:2005 εργαστήρι της Οικογένειας Καζάκη, στην νέα Γωνιά της Χαλκιδικής μόνο με τρυφερά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Πάντα με την κλασική πατροπαράδοτη συνταγή με ρύζι καρολίνα και μυρωδικά όπως φρέσκος δυόσμος, άνιθος, μαϊδανός κτλ. χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα.  

Πάστα Πράσινης Ελιάς με Αμύγδαλα 240gr

3,65
Ο εξαιρετικός συνδυασμός της φρεσκάδας της πράσινης ελιάς, ποικιλίας Χαλκιδικής, με τη λεπτή γεύση του αμύγδαλου, συμπληρώνεται με λίγο μαϊντανό, σκόρδο και ξίδι.

Mini Τραγανά ρολά με Γαρίδες

28,70
Γαρίδα παναρισμένη σε μείγμα βουτύρου τεμπούρα. Έντεχνο σμίξιμο θάλασσας και γής.

Τυροπιτάκια χειροποίητα κουρού με φέτα

7,50
Παραδοσιακή συνταγή τυρόπιτας κουρού με ολόκληρη φέτα. Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.  

Διακριτικά Ποτηριών Grapes (vacu vin)

8,00
Πολύχρωμα διακριτικά ποτηριών σε σχήμα σφραγίδας κρασιού. Κάθε διακριτικό-σφραγίδα απεικονίζει μία διαφορετική ποικιλία σταφυλιού. Είναι ιδανικά για να διακρίνουμε το ποτήρι μας, αλλά και για γευσιγνωσίες κρασιού.

Κεμπάπ βουβαλίσιο

8,00
  • Παρασκεύζεται με κιμά από βουβάλι, αναμεμειγμένο με μπαχαρικά, κρεμμύδι, μαϊντανό και φρέσκα χωριάτικα αυγά

Κοντοσούβλι Χοιρινό Μαριναρισμένο 3Kgr

27,50
Μαριναρισμένο Χοιρινό Κοντοσούβλι περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.

Γαρίδα No3 Ατλαντικού 2 Kgr

38,10
Γαρίδες Ατλαντικού κατεψυγμένες Νο 3.  
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…