Νηστίσιμα – Σαρακοστιανά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
νηστίσιμα προϊόντα

Potato Shrimp Skewer 1Kgr

20,30
Γαρίδες παναρισμένες με σουσάμι. Μια νοστιμιά που σίγουρα θα τονώσει τον ουρανίσκο και θα ανοίξει την όρεξή σας για το επόμενο πιάτο.

Πάστα Ελιάς Καλαμών 240gr

3,65
Η πιο δημοφιλής ελληνική ελιά σε μια μορφή που κερδίζει συνέχεια καταναλωτές. Χρησιμοποιείται σαν ορεκτικό ή σε καναπεδάκια και σάντουιτς.

Olio al Tartufo bianco in Tube

11,50
Ελαιόλαδο με άρωμα λευκής τρούφας, εξαιρετικής ποιότητας σε σωληνάριο 40ml.

Vegetable Spring Rolls 15gr

14,90
Είτε φουρνιστά, είτε τηγανιτά αποτελούν μια πανδαισία γεύσης για τους λάτρεις της υγεινής διατροφής που αγαπούν το καλό φαγητό. Γεμιστά με επιλεγμένα λαχανικά.

Πρασόπιτα της Μαριάννας (νηστίσιμη)

10,50
Αυθεντική συνταγή πρασόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέρι, και τραγανό πράσο. Παράγεται και συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.  

Γαρίδα No2 Ατλαντικού 2 Kgr

41,90
Γαρίδες Ατλαντικού κατεψυγμένες Νο 2.  

Γαρίδα No2 Αργεντινής 2 Kgr

30,95
Γαρίδες Αργεντινής κατεψυγμένες Νο 2.  

Ελαιόλαδο λευκής τρούφας

11,75
Ελαιόλαδο με άρωμα λευκής τρούφας, εξαιρετικής ποιότητας.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!

η igourmet επίσης προτείνει

Πέρλες Λάϊμ & Λεμόνι 55gr

6,15
Ένα νόστιμο και πρωτοποριακό συστατικό εμπνευσμένο από την πρωτοποριακή τεχνική «σφαιροποίησης». H Pescaviar επιτρέπει αυτήν την τεχνική, που μέχρι στιγμής χρησιμοποιείται μόνο από τους πιο γνωστούς σεφ, να είναι διαθέσιμη σε όλους. Αυτά τα υπέροχα ομοιόμορφα και φωτεινά μαργαριτάρια είναι ελκυστικές σφαίρες που εκπλήσσουν με τις αλμυρές και γλυκές γεύσεις του μία φορά στο στόμα. Υποβάλλονται σε επεξεργασία χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα. Φαινομενικά υπερβολικό και ευέλικτο, τα φρέσκα μαργαριτάρια είναι κάτι περισσότερο από μία φορά το χρόνο. Εξαιρετικό για κοκτέιλ, έμφαση σε ορεκτικά, κρέας ή ψάρι, ή ως καλύμματα για επιδόρπια αυτά τα φρέσκα μαργαριτάρια λειτουργούν ταυτόχρονα ως γαρνιτούρα και καρυκεύματα. Με τα φρέσκα μαργαριτάρια μπορείτε να προσθέσετε μια λάμψη της γοητείας και της γοητείας σε κάθε γιορτή

Μουστάρδα Dijon 200gr

3,10
Η μουστάρδα αυτή, είναι μία από τις αποκλειστικές σπεσιαλιτέ στη σειρά προϊόντων του οίκου Clovis. Η κρασάτη γεύση, η γεμάτη και μεταξωτή υφή της είναι πολύ χαρακτηριστικά. Η αυθεντικότητά της απορρέει από την ευγένεια των υλικών της, ειδικά από το ξίδι Καμπανίας, καθώς και από το απόσταγμα καμπανίτη οίνου. Η χρήση της μπορεί να γενικευθεί σε όλα τα καρυκεύματα. Iδανική για τη συνοδεία κρέατος, καθώς και για το μίγμα οποιουδήποτε τύπου λαδόξιδου. Η μουστάρδα σαμπάνιας Reims υπάρχει κάτω από την επωνυμία Clovis από το 1976, αλλά δημιουργήθηκε πολύ νωρίτερα από τον κ. Seizelet, σε μια μονάδα παραγωγής κοντά στο Epernay και πουλιόταν με τη μάρκα Florida, η οποία μετονομάστηκε για να θυμίζει τη καταγωγή της από την γαλλική Καμπανία. O Clovis ήταν ο πρώτος βασιλιάς των Φράγκων που βαφτίστηκε στη πόλη της Reims.

Πάστα Ελιάς Καλαμών 240gr

3,65
Η πιο δημοφιλής ελληνική ελιά σε μια μορφή που κερδίζει συνέχεια καταναλωτές. Χρησιμοποιείται σαν ορεκτικό ή σε καναπεδάκια και σάντουιτς.

Μπιφτέκι για burger 150gr

22,95
Ζουμερά Μπιφτέκια για Burger  (18 Τεμ)

Ρύζι Bomba για Παέγια 1Kgr

7,00
Το "Albufera de Valencia" είναι ένα από τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στην Ισπανία. Πρόκειται για λιμνοθάλασσα γλυκού νερού που βρίσκεται μέσα σε διάφορα μεσογειακά χωριά. Επιλέγουμε το ρύζι "Arroz Bomba Olmeda Origenes" από κάποια από αυτά τα χωριά: Sollana, Silla ή Sueca. Το "Bomba Rice" είναι μια μοναδική ποικιλία ρυζιού. Έχει ένα στρογγυλό, κοντό σιτάρι που αυξάνεται τρεις φορές σε μέγεθος όταν μαγειρεμένα. Διατηρεί όλα τα αρώματα και τις λεπτές λεπτομέρειες του πιάτου. Οι κόκκοι κλείνουν όταν μαγειρεύονται, εμποδίζοντας το ρύζι να κολλήσει και επιτρέποντας στους κόκκους να παραμείνουν χαλαρά και μαλακά. Αυτό είναι γνωστό ως "αποτέλεσμα ακορντεόν". Συμβουλή μαγειρικής  Χρησιμοποιήστε δύο φλιτζάνια και μισό για κάθε φλιτζάνι ρύζι. Ο χρόνος ψησίματος είναι περίπου πέντε λεπτά σε υψηλό, δεκαπέντε λεπτά σε χαμηλά επίπεδα. Συνιστάται να το αφήνετε να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά μετά το χρόνο μαγειρέματος.

Άγρια Κάπαρη Σαντορίνης 130gr

5,60
Το φυτό της κάπαρης μεγαλώνει φυσικά ανάμεσα σε ξερολιθιές και βράχια σε απόκρημνα μέρη. Το πλούσιο άρωμα και η χαρακτηριστική γεύση της κάπαρης δίνουν μεσογειακή νότα στη φάβα, σε σάλτσες και σε σαλάτες. Συσκευάζεται χωρίς άλμη ή ξίδι, ώστε να παραμείνει τραγανή. Η κάπαρη του Στατήρα, σε αντίθεση με τις περισσότερες που θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων, είναι ελληνική και προέρχεται αποκλειστικά από τα νησιά των Κυκλάδων.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…